Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/klamme-fingre-halloween/ Efterår Halloween

Klamme fingre – Halloween opskrift

Klamme fingre til at servere til en uhyggelig lækker græskarsuppe på halloween er vildt lækkert!  Sprøde grissinibrød med en mandel i spidsen og lidt tomatpuré, det er hvad der skal til for at skabe en hurtig og nem sag, som man tilmed rigtig gerne vil sætte tænderne i.

Det kan godt være de klamme fingre ser klamme ud – men de smager skønt!

De klamme fingre smager skønt sammen med en hjemmelavet hokkaidosuppe. Skal det være ekstra halloween festligt, så kan suppen serveres i et udhulet græskar. Så kan serveringsskålen skylles og skæres ud til græskarlygte efter serveringen.

PT45MPT20M25

Klamme fingre - halloween opskrift

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Antal25 stk.
Ingredienser
  • 1 dl stuetempereret vand
  • 0,50 dl olivenolie
  • 1 tsk bagepulver
  • 225 g hvedemel
  • 30 g parmesan, friskrevet
  • 0,50 tsk salt
  • Derudover
  • 1 æg, sammenpisket til pensling
  • 25 mandler, smuttede - til negle
  • 1 spsk tomatpuré, som blod og snavs
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom vand og og olie i en skål.

Kom hvedemel, bagepulver, parmasanost og salt og rør det godt sammen. Ælt det i skålen med vand og olie til dejen er lækker og smidig.

Tril lange fingertykke strimler og skær dem ud i strimler på cirka 10-12 cm.

Læg dem på en bradepande med bagepapir. Tryk fingerriller med bagsiden af en kniv og smør lidt tomatpure på fingerspidserne og klem en smuttet mandel på.

Kom lidt tomatpure i skålen med sammenpisket æg – det skal ikke være jævnt fordelt. Pensl fingrene med æg og lidt tomatpure.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.