Pastasalat med kylling og karrydressing


Pastasalat med kylling og karrydressing er altid nemt og lækkert! Både til madpakken, til frokosten, en buffet eller til en nem aftensmad – hvor man jo passende lige kan lave dobbeltportion, så der er rigeligt til madpakken næste dag.
Mine teenagere er vilde med, når jeg laver store portioner af retter som denne, så der er ’bøttemad’ som de kalder det aka nem mad i bøtter på køl, som man frit kan forsyne sig fra. Det er da også lækkert!
Pastasalat med kylling og karrydressing + sprød bacon og grønt er en klassiker og det kan varmt anbefales at prøve den af.
Prøv også: flere opskrifter på pastasalat >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pastasalat med kylling og karrydressing
- pastasalat
- 400 g pastaskruer
- 1 broccoli, i små buketter
- 100 g frosne ærter
- 75 g bacon, i skiver
- 400 g kyllingebryst, i tern
- 25 g hvedemel
- 1 tsk sød paprika
- 80 g baby spinat
- 4 forårsløg, i skiver
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- salt og friskkværnet peber
- Karrydressing
- 2,50 dl cremefraiche 18 %
- 4 spsk mayonnaise
- 1 spsk mediumstærk karry
- 2 tsk dijon sennep
- 30 g cornichoner, finthakkede
- 2 tsk sukker
- 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft herfra
- salt og friskkværnet peber
Karrydressing
Rør dressingen sammen med alle ingredienserne og smag karrydressingen godt til med salt, peber, citronskal, sennep, sukker og evt. ekstra karry alt efter smag og behag. Lad dressingen trække smag.
Pastasalat
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom broccolibuketter og frosne ærter i gryden, når pastaen mangler lige knap et minut og lad dem koge med i et minut. Hæld vandet fra og lad pasta, broccoli og ærter køle helt af.
Steg baconen sprød på en varm pande med lidt olie og lad den sprøde bacon dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Vend kyllingetern med hvedemel, paprika salt og peber og steg dem på den samme pande som brugt til bacon, tilføj ekstra olie efter behov, og steg under omrøring til kyllingekødet er gyldent og gennemstegt.
Vend pasta, broccoli, ærter, kylling og finthakket bacon med karrydressingen. Vend spinat og forårsløg i lige inden servering.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.