Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rosenkaalssalat/ Salat Tilbehør Aftensmad

Rosenkålssalat med pære og feta

I går tilberedte jeg denne super nemme rosenkålssalat med pære og feta til vores aftensmad. En rosenkålssalat så nem og enkel.

Få råvarer og rigtig meget velsmag – det er en god kombination!

Jeg er vild med de små rosenkålshoveder, som smager delikat og noget så lækkert, når de spises rå eller blot meget blidt tilberedt. De er i øvrigt også skønne, når de bliver bagt i ovnen til rosenkålschips, som jeg gjorde forrige år. Hvis I også har ekstra meget lyst til salater, så er der mange salat opskrifter lige her at gå på opdagelse i.

Rosenkålssalat med pære og feta
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 400 g rosenkål, skåret i kvarte
  • 1 pære, i tern
  • 50 g feta, smuldret
  • 1 tsk smør
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Tahindressing
  • 1 spsk tahin, lys
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 0,50 citron, saften herfra
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • 3 spsk vand
  • salt
  • sort peber, fintkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Varm en pande op, kom smør på og lad det bruse af. Lynrist rosenkålen ved høj varme i 15 sekunder under omrøring.

Anret rosenkålen på et fad sammen med pæretern, smuldret feta, tahindressing, salt og peber.

Tahindressing
Kom tahin, hvidløg, citronsaft og spidskommen i en skål sammen med salt og peber og rør rundt. Tilsæt vand lidt ad gangen, til dressingen er ensartet og lind i konsistensen.