Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vitello-tonnato/ Aftensmad Italiensk, Salat

Vitello Tonnato

Vitello Tunnato er en skøn ret med kød og tuncreme og i mit køkken bliver retten oftest tilberedt af en rest steg fra dagen før. Culottesteg er virkelig lækkert, men ellers kan man nu fint bruge hvad man har af både steg fra kalv og oksekød.

Oprindeligt bruger man kalv til denne ret, men jeg synes, det er så fint at bruge hvad man nu har og på den måde få en ny super lækker ret ud af resterne fra en god steg.

Prøv også: min bedste opskrift på culottesteg >>

Vitello Tonnato
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 400 g culottesteg, kold og tilberedt skåret i tynde skiver
  • 2 dåser tun i olie, drænet
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 4 spsk kapers
  • 0,50 citron, lidt saft herfra
  • 1 dl pesto
  • 125 g blandet salat
  • 0,50 agurk, skåret i skiver
  • 3 spsk kapersbær
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Blend tun, mayonnaise, cremefraiche, kapers, citron og salt og peber til en jævn sauce. Smag den til.

Rul hver skive steg med tunsauce og dryp med lidt pesto, som er blevet fortyndet med lidt olivenolie.

Anret på tallerkener med salat, agurk, kapersbær og resten af tunsaucen samt ekstra pesto.