Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/fiskefrikadeller/

Fiskefrikadeller med remoulade og råkostsalat

I denne uge stod der hjemmelavede fiskefrikadeller på menuen i fredags.

Hjemmelavede fiskefrikadeller med råkost og en god hjemmerørt remoulade – det er virkelig lækkert mad og et stort hit hos mine børn, som elsker fiskefrikadeller

Af forskellige årsager fik vi lige byttet lidt rundt på retterne i madplanen, så det først blev til fiskefrikadeller her til aften. Selv om man har en plan, så kan det jo sagtens ændres hen ad vejen – og uanset hvad, så sparer en madplan os både tid og penge – du kan få min madplan sendt hver uge via mail her

PT40min

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og råkost

4 pers.     40 min
4 pers.
Ingredienser
  • Fiskefrikadeller
  • 300 g torskefilet
  • 300 g laksebøffer uden skind
  • 1 tsk salt
  • 2 store æg
  • 1 bundt dild
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 fintrevet stor gulerod
  • 2 spsk mel, jeg har brugt fuldkornshvede
  • 1 dl piskefløde
  • friskkværnet peber
  • smør og rapsolie til stegning
  • Remoulade:
  • 2 spsk mayonaise
  • 1 dl yoghurt natural
  • 3 spsk pickles
  • 1/2 tsk karry
  • Salt og peber
  • Råkost
  • 3 gulerødder, groft revet
  • 2 æbler, groft revet
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk solsikkekerner
  • 2 spsk rosiner
Udskriv opskrift
40 min
Fremgangsmåde

Fiskefrikadeller
Laks og torskefilet hakkes groft. Derefter køres det i en kødhakker, foodprocessor eller som jeg har gjort; med en kniv/hakkefunktion på stavblenderen. Når det er blevet til en god fiskefars, piske farsen sej med en håndmikser sammen med salt i 1-2 minutter. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det grundigt igennem. Sæt farsen i køleskabet i en halv times tid, så det kan trække smag. Steg frikadellerne i olie og smør ved middel varme.

Opskrift på hjemmelavet remoulade
Alle ingredienserne blandes sammen og smages til.

Råkostsalat til 4 personer
Bland citronsaft og honning, vend derefter de groftrevet æbler heri. Tilsæt resten af ingredienserne og server straks.