Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/scrambled-eggs/ Bålmad Brunch, Morgenmad

Scrambled eggs til morgenmad

Scrambled eggs med purløg og groft hjemmebagt rugbrød er blandt mine morgenmadslivretter på hverdage og til brunch.

Det tager kun omtrent 5 minutter at tilberede og det smager noget så dejligt.

Scrambled eggs er herlig både til den nemme hverdagsmorgenmad med groft brød til eller til den store weekendbrunch med god tid og flere retter på bordet.

Prøv også: mine bedste opskrifter til brunch >>

PT5MPT5M1

Scrambled eggs

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal1 pers.
Ingredienser
  • 2 æg
  • 2 spsk mælk, eller vand
  • 1 tsk smør
  • 3 spsk purløg, finthakket
  • 0,25 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel.

Kom æggemassen på en pande med smør og rør konstant under middelvarme. Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens og stadig er saftige og bløde i konsistensen. Vær endelig opmærksom på at de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.

Drys med flagesalt, friskkværnet peber og rigelige mængder purløg.