Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/ramsloegspesto/

Ramsløgspesto

Skøn og forårslækker ramsløgspesto med den lækre hvidløgsduftende grønne forårsbebuder, som titter op af jorden og er plukkeklar og meget anvendelig til mange retter i køkkenet.

Jeg har lavet den skønne pesto med parmesanost og cashewnødder – men man kunne også køre den nordiske stil og bruge solsikkekerner, vesterhavsost og rapsolie … uanset, så lover jeg at det bliver et skønt resultat.

Pesto med ramsløg er super lækkert og kan bruges præcis som traditionel pesto med basilikum. Vi kommer det på laksefilet, inden vi bager den i ovnen eller på grill. Smører sandwich med ramsløgspestoen, vender kartofler i eller bager disse lækre hvidløgsflutes med pesto.

Rigtig skøn weekend til jer alle 

Herhjemme holder vi næsten weekend allerede – for Martin og jeg spenderede hans fødselsdagsgave i går aftes, som var en middag på Frederikshøj. Det var fantastisk og en helt enestående oplevelse – til gengæld er vi liiidt langsomme i tempoet i dag ;) Må lige vise lidt i små glimt på mandag og så vil jeg ellers tage min søde mand i hånden og gå en lang tur om lidt.

PT5M

Ramsløgspesto

1 dl    5 min.
1 dl
Ingredienser
  • 15 blade ramsløg
  • 2 spsk cashew nødder
  • 1 dl groftrevet parmesan (svarende til en lille cm humpel)
  • saften fra 1/2 citron
  • 3 spsk olivenolie
  • evt salt og peber
Udskriv opskrift
5 min.
Fremgangsmåde

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >>

 

Kom det hele i en blenderskål og blend godt med en stavblender.

Smag til med salt og peber + evt mere olie.

Kan holde sig på køl i 4-5 dage.