Pasta Alfredo
					
					Pasta Alfredo er en enkel og lækker cremet pastaret, som ved mit spisebord gerne bliver serveret som tilbehør til fx kylling og salater.
Alfredo sauce er virkelig nemt at lave og under opskriften deler jeg mine tips til hvordan retten med succes kan varieres med både kylling, bacon og en masse skønne grøntsager. Jeg har i denne omgang ladet mig inspirere af både det italienske og det amerikanske køkken til min variant af den lækre pastaret, og det kan I læse lidt mere om under tips til opskriften.
Prøv også: min opskrift på den lækre cacio e pepe >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta Alfredo
- 400 g pasta, fx fettuccini
 - 1 dl pastavand
 - 1 dl piskefløde
 - 100 g parmesan
 - 1 fed hvidløg, presset
 - 1 spsk smør, til stegning
 - salt og friskkværnet peber
 - Til servering
 - 1 håndfuld frisk timian
 
Kog pastaen i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand til pastaen er al dente.
Husk at tage en dl af kogevandet fra.
Smelt smør på en pande og sauter hvidløg i smørret i nogle sekunder. Kom fløde og kogevand fra pastaen på panden, sammen med friskrevet parmesan. Rør det godt rundt til osten smelter.
Hæld vand fra pastaen, og kom pastaen på panden. Vend den godt rundt i saucen og smag til med salt og friskkværnet peber Anret på tallerkener med et drys frisk timian.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad





			
			
			
			
			
			


			
			
				
				
			
				


			
			
			
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Det smager super godt
Tak Filippa, det er jeg glad for du synes :)
Kh Ann-Christine
Jeg skal lave opskriften lige om lidt, men hvor mange grader skal den have? Min ting ting går fra 1-9:’)
Middelhøjvarme – jeg sætter den på 6-7.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Fin opskrift. Er vild med Alfredo.
Bare et spg. Hvor fanger man fri timian? ;)