Pasta Alfredo
Pasta Alfredo er en enkel og lækker cremet pastaret, som ved mit spisebord gerne bliver serveret som tilbehør til fx kylling og salater.
Alfredo sauce er virkelig nemt at lave og under opskriften deler jeg mine tips til hvordan retten med succes kan varieres med både kylling, bacon og en masse skønne grøntsager. Jeg har i denne omgang ladet mig inspirere af både det italienske og det amerikanske køkken til min variant af den lækre pastaret, og det kan I læse lidt mere om under tips til opskriften.
Prøv også: min opskrift på den lækre cacio e pepe >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta Alfredo
- 400 g pasta, fx fettuccini
- 1 dl pastavand
- 1 dl piskefløde
- 100 g parmesan
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 spsk smør, til stegning
- flagesalt
- sort peber, evt lidt ekstra friskkværnet
- Til servering
- 1 håndfuld frisk timian
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kog pastaen i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand til pastaen er al dente.
Husk at tage en dl af kogevandet fra.
Smelt smør på en pande og sauter hvidløg i smørret i nogle sekunder. Kom fløde og kogevand fra pastaen på panden, sammen med friskrevet parmesan. Rør det godt rundt til osten smelter.
Hæld vand fra pastaen, og kom pastaen på panden. Vend den godt rundt i saucen og smag til med salt og friskkværnet peber Anret på tallerkener med et drys frisk timian.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg skal lave opskriften lige om lidt, men hvor mange grader skal den have? Min ting ting går fra 1-9:’)
Middelhøjvarme – jeg sætter den på 6-7.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Fin opskrift. Er vild med Alfredo.
Bare et spg. Hvor fanger man fri timian? ;)
Det er en vanvittig lækker og simpel pastaret. Er stødt på den før og fortryder kun, at den ikke er landet på min tallerken for lang tid siden.
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for :)
Kh Ann-Christine