Afternoon tea
En kande med den allerbedste te og dertil serveret skønne lune scones, hjemmelavet lemoncurd, clotted cream – hvilket jeg snart må lære at lave selv og andre små anretninger i fingerhapse størrelse.
Jeg elsker den engelske tradition med Afternoon Tea, som er et helt nydelsesmåltid i sig selv.
Afternoon tea, kaldes oprindeligt også Low Tea og her nydes teen i fine tynde tekopper, siddende i bløde sofaer ved lave borde (derfra navnet low).
High Tea, derimod var oprindeligt et aftensmåltid i arbejderklassen og indtages ved høje borde. Siden hen har begreberne dog skiftet lidt og High Tea bruges i dag ofte om den fine teceremoni, med små agurkesandwich, scones og lækre kager
NYE OPSKRIFTER
KLASSISKE OPSKRIFTER TIL AFTERNOON TEA
Til afternoon tea hører der scones til, serveret med flødeskum eller clotted cream, lemoncurd og syltetøj. Det er så lækkert, sammen med små fine kager og andre lækkerier.
ALLE OPSKRIFTER
Teboller
Grøn tomatmarmelade
Kage med rabarber
Baileys cheesecake i glas
Limecurd
Chokoladebrud
Karamel småkager
Kerneknækbrød
Bananbrød
Pecan Pie
Hvid chokolade Cheesecake med passionsfrugt
Key Lime Pie
Choko-orange småkager
Studenterbrød
Rabarber scones
Hasselnøddesmåkager
Eclairs
Fragilité
Kartoffelblinis med røget laksemousse
Romkugler
Chokoladekage
Ølkage
Chokoladescones
Lakridssmåkager med dadler



