Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blommekage-a-la-anne-au-chocolat/

Blommekage a la Anne Au Chocolat

Jeg fik ualmindelig lyst til at bage en kage, da jeg forleden kiggede forbi Annes blog. Blommekage med marcipan, en perfekt efterårskage og et perfekt eftermiddagshyggeprojekt til Julie og jeg. Julie er uden tvivl min partner in crime i køkkenet. Hun elsker at være med til at lave mad, at røre rundt, hælde op, vaske frugt, måle af og at smage sig igennem processen ‘at skabe et måltid’. Det er tophyggeligt, når hun kigger på mig og spørger, “om vi skal lege sammen i køkkenet” aka “må jeg hjælpe med at lave mad, mor” Og selvfølgelig må hun det.

Det er faktisk lidt pudsigt, for Johan er så absolut den mest madglade af de to, når det kommer til at spise maden, men han gider sjældent at være med til at lave den – ikke så længe ad gangen ihvertfald. Han leger hellere lidt med tog og biler og fjoller rundt og hygger med alt muligt andet imens.

Men tilbage til blommekagen. Den var simpelthen perfekt! Sødme og syrlighed i perfekt kombination. Jeg har brugt en form, som var meget mindre i omkreds end den i opskriften, så min kage fik 1 time og 15 minutter i ovnen. Opskriften på blommekagen finder du her.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Laura skrev:
  8. september 2011 kl. 11:55

  Hej Ann-Christine!

  Hvor er det en flot blog du har! Jeg vil helt sikkert læse med fast :-)

  Jeg håber du har lyst til kigge forbi min blog :-)

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2011 kl. 14:55

   Hej Laura, tusind tak og velkommen her. Det er en fin blog du har, den vil jeg lige kigge nærmere på :)

 • 8. september 2011 kl. 15:16

  Kære Ann-Christine
  Sikke en smuk kage :-)
  Kram fra Anne

  • Ann-Christine skrev:
   9. september 2011 kl. 14:57

   Ja, ik´ ;-) Den blev dog knap så pæn som din, men uhmmm hvor den smagte :)