Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chocolate-chip-cookies/

Chocolate chip cookies med marshmallow

Helt og aldeles uimodståelige chocolate chip cookies med marshmallow.

De er geniale. For det første smager de helt fortryllende, er super nemme at bage og så kan de rå dejkugler fryses ned, så dejen kan deles i to og der kan bages en plade ekstra nemme cookies en dag, man lige får lyst til lidt lækkert eller får uventede gæster på besøg.

Det giver en skøn sej konsistens med marshmallow i disse chocolate chip cookies, men de små skumfiduser kan undværes og kagerne kan bages uden.

Prøv også: opskrift på cookies med chokolade og nødder

PT30M

Chocolate chip cookies med marshmallows

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed4 dage
Kan frysesJa
Antal16 stk.
Ingredienser
  • 100 g hasselnødder, grofthakkede
  • 150 g smør, stuetemperet
  • 130 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 2 æg
  • 220 g hvedemel
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 0,50 tsk bagepulver
  • 100 g mørk chokolade, grofthakket
  • 75 g mælkechokolade, grofthakket
  • 40 g skumfiduser, ministørrelse
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader varmluft, sæt hasselnødderne i ovnen mens den varmer op og tag dem ud, så snart hinderne bliver sprøde og sprækker lidt. Gnid dem i et rent glæde til hinderne falder af og hak dem groft. Sæt dem til side til senere.

Pisk blødt smør, farin, vanilje og sukker sammen i en skål.

Tilsæt et æg af gangen  og pisk til det er ensartet.

Rør mel, vaniljesukker og bagepulve sammen i en skål og og rør det i dejen, sammen med chokolade, grofthakkede hasselnødder og marshmallows.

Form 16 store kugler og placer den på to bageplader med bagepapir. Sørg for at der er god afstand i mellem dem og giv dem et lille tryk. De flyder ud uder bagning.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15 minutter, til de er let lysebrune i kanten. Lad dem køle lidt af på en bagerist inden servering.