Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/den-nemmeste-sommerpasta/

Sommerpasta med ærter og tomat

Her får I opskriften på en lækker og nem sommerpasta med ærter, tomater og asparges.

En skøn ret til travle hverdage og et lynhurtigt måltid – den er sprød, frisk, cremet og virkelig skøn.

Pastaretten er som udgangspunkt vegetarisk og den kan sagtens spises som den er i al sin enkelhed og hvis man vil kan den også serveres med et stykke godt kyllingebryst med skind.

Prøv også: mange flere skønne opskrifter på pastaretter her >>

PT15M

Sommerpasta med ærter, tomat og asparges

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 løg, skåret i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 100 g friske ærter, bælgede
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g grønne asparges
  • 100 g cherrytomater, skåret i kvarte
  • 1 dl piskefløde
  • 70 g parmesan, friskrevet
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kog pasta al dente i en gryde med letsaltet vand.

Mens pastaen koger, sauteres løg og hvidløg på en pande med olivenolie.

Når løgene er bløde, tilsættes fløde og grøntsager. Rør rundt ved høj varme i et halvt minut.

Vend pastaen i retten og server med parmesan og friskkværnet peber.