Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/den-nemmeste-sommerpasta/

Den nemmeste sommerpasta

I dag har vi fået den nemmeste sommer pastaret til aften. En af de hverdage, hvor det skulle være nemt. Dem kender I sikkert godt ;)

Vi havde taget en fridag, Johan og jeg, i går. Det var bare så hyggeligt, og uanset hvor glade krudtuglerne er for hinanden, så må det være rart nogle gange bare at have sin mor eller far helt for sig selv. Så vi prøver at give dem en fridag indimellem og også nogle gange dele os i weekenden. Selv om vi elsker at være sammen alle fire, så er det også noget særligt at være to og to engang imellem.

PT15min

Nem sommerpasta

4 pers.     15 min
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min
Fremgangsmåde

Jeg stegte kort løgene i olivenolie, sammen med bacon og hvidløg. Kom lidt fløde i sammen med alle grøntsagerne. Det hele fik høj varme i 30 sekunder under omrøring og blev så vendt i den kogte spaghetti. Serveret med parmesan og friskkværnet peber. Tog under 15 minutter at lave, inkl at pille ærterne. Vi spiste grøn salat til (og to majskolber, fordi vi lige havde dem og vi havde lyst til majs i dag. Pastaretten er i øvrigt en anden version af denne pastaret, som vi for ikke særlig længe siden.