Sommerpasta med ærter og tomat


Her får I opskriften på en lækker og nem sommerpasta med ærter, tomater og asparges.
En skøn ret til travle hverdage og et lynhurtigt måltid – den er sprød, frisk, cremet og virkelig skøn.
Pastaretten er som udgangspunkt vegetarisk og den kan sagtens spises som den er i al sin enkelhed og hvis man vil kan den også serveres med et stykke godt kyllingebryst med skind.
Prøv også: mange flere skønne opskrifter på pastaretter her >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Sommerpasta med ærter, tomat og asparges
- 400 g spaghetti
- 1 løg, skåret i tern
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 100 g friske ærter, bælgede
- 1 spsk olivenolie
- 250 g grønne asparges
- 100 g cherrytomater, skåret i kvarte
- 1 dl piskefløde
- 70 g parmesan, friskrevet
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kog pasta al dente i en gryde med letsaltet vand.
Mens pastaen koger, sauteres løg og hvidløg på en pande med olivenolie.
Når løgene er bløde, tilsættes fløde og grøntsager. Rør rundt ved høj varme i et halvt minut.
Vend pastaen i retten og server med parmesan og friskkværnet peber.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan man bruge noget andet i stedet for piskefløde ?
Flødeost, ricotta eller mascarpone vil også være godt som alternativ
Kh Ann-Christine
Den her opskrift er simpelthen en vinder blandt dine utroligt mange gode opskrifter!
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine hilsen og tilbagemelding på opskriften.
Dejlig dag til dig
Kh Ann-Christine
Tak for alle dine lækre opskrifter!!
Jeg tænker at afprøve pastaretten på madkluben – men jeg er en klovn til mængde.
Hvor meget fløde, pasta og hvor mange asparges bruger du til 4 pers?
Mvh Mette
Hej Mette,
Tusind tak for din søde hilsen ♡
4 personer; ca 350-400 g pasta, 1/2 dl fløde, 1/2 bundt asparges …
Rigtig god fornøjelse
Kh AC