Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/den-nemmeste-sommerpasta/ Aftensmad Nem Hverdagsmad, Pasta, Sommer

Sommerpasta med ærter og tomat

Her får I opskriften på en lækker og nem sommerpasta med ærter, tomater og asparges.

En skøn ret til travle hverdage og et lynhurtigt måltid – den er sprød, frisk, cremet og virkelig skøn.

Pastaretten er som udgangspunkt vegetarisk og den kan sagtens spises som den er i al sin enkelhed og hvis man vil kan den også serveres med et stykke godt kyllingebryst med skind.

Prøv også: mange flere skønne opskrifter på pastaretter her >>

Sommerpasta med ærter, tomat og asparges
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 løg, skåret i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 100 g friske ærter, bælgede
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g grønne asparges
  • 100 g cherrytomater, skåret i kvarte
  • 1 dl piskefløde
  • 70 g parmesan, friskrevet
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog pasta al dente i en gryde med letsaltet vand.

Mens pastaen koger, sauteres løg og hvidløg på en pande med olivenolie.

Når løgene er bløde, tilsættes fløde og grøntsager. Rør rundt ved høj varme i et halvt minut.

Vend pastaen i retten og server med parmesan og friskkværnet peber.