Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/efteraarsferieplaner-10-ideer-til-efteraaret/

Efterårsdrømme + 10 ideer til efteråret

efterårsferie

Efterårsferien er lige om hjørnet og vi har skønne planer om at tage et par fridage med kanelduftende bagværk, gåture ved havet, plante stauder og græsser i haven, læse bøger, se film og have brændeovnen tændt.

Efteråret er så skøn en årstid, hvor der virkelig bliver skruet helt op for hyggebarometeret med alt det rare.

For mit vedkommende, så er det lige nu også en spændende tid med blafrende sommerfugle i maven. Jeg har netop fået min nye kogebog “GRØN AFTENSMAD” sendt fra tryk i sidste uge og den er blevet så flot og lækker! Helt fuldstændig som jeg havde drømt om.
Jeg er i fuld gang med at signere bøger til alle jer, der har bestilt direkte hos os og har hørt fra boghandlerne, at der er godt gang i forsalget. Det er så dejligt!

Tusind tak for den kæmpe store opbakning! Det gør mig så uendeligt glad.

Hold nu op, hvor jeg glæder mig!

Vores efterårsferie bliver således lidt anderledes i år med bogudgivelse i uge 43. En del af tiden kommer til at gå med at signere små hilsner i bøgerne og pakke de mange, mange bøger som I har bestilt signeret. Det glæder jeg mig til, og hele familien hjælper til herhjemme. Johan og Julie er såmænd også hyret ind til at sætte klistermærker på emballagen, inden den bliver sendt. Det synes de er dejligt at være med til.

Men vi skal nu også en smut i sommerhus og rigtig holde ferie i mindst et par af dagene hvor vi kobler helt fra.

Her er 10 skønne ideer til efterårsferie hyggestunder …

 1. Helt klassisk, en lang vandretur i skoven eller ved havet og efterfølgende varm chokolade med skumfiduser og flødeskum. Det er så enkelt og lige til, og virkelig bare mægtig hyggeligt!
 2. Læse en rigtig skøn bog.
  Find gode tips i indlægget her og i særdeleshed også i kommentarfeltet i selvsamme indlæg, for der er virkelig meget guld at komme efter. De fine efterårshyggelige bogmærker, kan I hente helt gratis og printe selv herfra.
 3. Lav æbletoddy og tag den med i en termokande ved bålet i haven eller en tur på legepladsen, i parken eller til stranden.
 4. Lave en krans til at pynte ved døren eller i haven. Måske bare noget så enkelt som smukke visne blade i brændte farver, trukket tæt på en metaltråd der tilsidst bindes til en krans. I det hele taget pynte op med græskar, æbler, græsser og brændte varme farver, det glæder jeg mig til.
 5. Tage sig tid til hverdag virkelig at nyde efterårets særligt fine solnedgange og solopgange, som er helt magiske. Det der med at stoppe op og nyde, det kan altså noget …
 6. Se gode film og spise popcorn ad libitum imens. Prøv at peppe popcornene op med friskrevet parmesanost eller vesterhavsost, samt finthakket frisk timian og flagesalt. Uhm! Jeg siger jer, det er godt.
 7. Spille spil. Vi kommer helt sikkert til at tage både en del kortspil 500, og Scrabble i løbet af uge 42.
 8. Vågne virkelig langsomt … det er virkelig sådan en yndlingsluksus. Kaffe på sengen, bøger, avisen og først stå op, når man ikke orker at blive i sengen længere.
 9. Pandekager eller æbleskiver, hvis man nu absolut skal vælge … Det er så hyggeligt jo.
 10. Hvad med at prøve en eller to nye suppeopskrifter? Jeg kan anbefale gullash suppe, grønkålssuppe, chorizosuppe. Selv har jeg planer om at vi snart skal have clam chowder igen, for det er virkelig alt for længe siden.

æble

4 kommentarer
 • 8. oktober 2020 kl. 14:57

  Åh, hvor fedt for dig, med den nye bog – det må være så spændende at se værket live for første gang!
  Jeg har nået efterårets første kakao med skum, men suppesæsonen har jeg ikke nået at skyde i gang; det bliver godt! ?

  • Birthe Kympel skrev:
   11. oktober 2020 kl. 11:48

   Altid skønt at få dit ugentlige nyhedsbrev og læse dine indlæg. Mit barnebarn ønskede sig din bog, da hun havde fødselsdag i juni. den blev hun meget glad for, og næste dag blev en dejlig ret fra bogen serveret for hele familien. Så nu overvejer jeg om hun skal have den nye bog i julegave. ?

   • Ann-Christine skrev:
    12. oktober 2020 kl. 07:33

    Hvor er det skønt at høre! Tusind tak for din søde hilsen og hvor er det dejligt at hun er glad for min kogebog.
    Kærlig hilsen
    Ann-Christine

  • Ann-Christine skrev:
   8. oktober 2020 kl. 18:09

   Tusind tak, det er virkelig så spændende og dejligt!
   Kakao med flødeskum er toppen♡

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.