Forretter
Jeg elsker forretter og små lækre retter i det hele taget, så her springer jeg aldrig over når vi er ude at spise – og jeg elsker selv at diske op med lækre små forretter, når vi har gæster.
Nogle måltider startes allerbedst med en lille appetitvækker, og det er en skøn måde, hvorpå man kan få smagt lidt forskelligt og samtidig have et varieret måltid.
ALLE OPSKRIFTER
Kartofler med caviar
Jomfruhummerhaler med hvidløg
Hele kogte jomfruhummere
Tomat Bruschetta med fetacreme
Pizza med stenbiderrogn
Spinatvafler med hytteostdip og røget makrel
Blinis med caviar
Bagt Mont d'Or
Asiatiske kødboller med sticky sauce
Bao med asiatiske kødboller
Saltbagte kartofler med stenbiderrogn
Bagt ost med sprøde butterdejsstænger
Grillede jomfruhummere
Fyldte æg med stenbiderrogn - deviled eggs
Torsk i filodej med pesto og æble
Kold gulerodssuppe med kokosmælk og lime
Fiskesuppe
Melon med skinke - tapas
Aspargessuppe
Dadler med blåskimmelost og skinke
Spinatsalat med feta, sprød parmaskinke og granatæble
Grillet gedeost med jordbær og balsamico
Rejesalat med dild og avocado
Rejecocktail



