Grillede babysquash med ricottacreme


Opskrift på babysquash med citron-ricottacreme som er vidunderlig at servere som forret, snack, appetizer eller som tilbehør til aftensmaden. Nemt, enkelt og helt vildt lækkert!
Denne ret er fantastisk i sommeren hvor squash er i højsæson.
Opskriften bliver allerbedst, når man dyrker squash i haven – eller kender nogen der gør – for der skal bruges små babysquash med blomst og det er altså en fantastisk spise, om jeg varmt kan anbefale jer at prøve. Hvis I har prøvet at dyrke squash i haven, så ved I også at der kommer utrolig mange squash af en enkelt plante, så det kan være skønt at have noget at bruge de små babysquash til og denne ret er virkelig en uimodståelig delikatesse.
Prøv også: opskrift på oliventapanade >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Grillede babysquash Ricottacreme
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Babysquash med citron-ricottacreme
Varm en grillpande op med olie og rist babysquash på panden til de begynder at få en smule farve. Kom smør på og drys med salt og friskkværnet peber
Rør ricotta med lidt citronsaft, olivenolie og fintrevet citronskal. Smag godt til med salt, peber og juster konsistensen med citronsaft eller olivenolie efter behov. Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send
Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.