Kartoffelvafler med ovnbagt grønt og burrata


Her får I en lækker opskrift på kartoffelvafler med ovnbagt grønt og burrata, som er god at servere til både aftensmad og til frokost, fx til frokostgæster.
Madvafler er nemme at lave og de ser så lækre ud når de anrettes med appetitvækkende topping og her serverer jeg mine sprøde kartoffelvafler med hvidløgsbagte squash og aubergine. Vi har bunkevis af squash i haven lige nu og for første gang i år har jeg dyrket auberginer i drivhuset, så det er oplagt at lave retten med de hjemmehøstede grøntsager og man kan fint tilføje solmodne tomater til også.
De bagte grøntsager smager fantastisk sammen med den cremede burrata og sprøde pinjekerner.
Prøv også: opskrifter med madpandekager og madvafler >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Kartoffelvafler Ovnbagte tomater Servering
Arbejdstid 45 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Kartoffelvafler med ovnbagt grønt og burrata
Kom groftrevet kartoffel i en skål og vend godt sammen med lidt salt. Lad kartoflerne trække væde i 10 minutter, kom derefter kartoflerne i en sigte og pres så meget væde fra som muligt. Kom kartoflerne i en skål sammen med resten af ingredienserne og rør det godt sammen. Steg kartoffelvaflerne en ad gangen i et vaffeljern smurt med lidt olie, til vaflerne er sprøde og gyldne. Sæt dem på en rist, eller hold dem lune i ovnen, mens resten af vaflerne steges.
Kom squash og aubergine i et smurt ovnfast fad. Rør olivenolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber sammen og dryp det over grøntsagerne. Vend det godt sammen. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
Server de varme kartoffelvafler med varme ovnbagte grøntsager, burrata, et dryp olivenolie og et drys pinjekerner, salt, friskkværnet peber og persille. Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send
Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.