Pad Krapow


Her får I min opskrift på Pad Krapow, som er en klassiker i det thailandske gadekøkken. Det er en enkel og smagfuld ret, som tilberedes med få ingredienser.
Det smager virkelig lækkert og er utrolig nemt og hurtigt at lave. Serveret med et sprødt stegt spejlæg med smilende blomme over en skål med ris. Uhm, det smager fantastisk!
Vi har spist retter som denne adskillige gange i Thailand og det er altid hyggeligt at genskabe dem hjemme i eget køkken. Det er ikke en grøntsagsspækket ret, men under tips til opskriften, får I lige et par ideer til hvordan man kan servere lidt grønt til.
Prøv også: opskrift på vegetar korma >>
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene. Kog ris efter anvisning på emballagen. Varm en pande op med olie ved middelvarme og sauter løg og chili under omrøring i et halvt minuts tid, uden hvidløget tager farve. Kom hakket svinekød på panden, skru op til høj varme og brun kødet godt af. Kom fishsauce, østerssauce, soja og sukker på panden og vend det godt sammen i 1-2 minutter til kødet karamelliserer let. Sluk for varmen og vend hellig basilikum i retten. Varm en anden pande op med olie ved høj varme. Slå æggene ud og steg spejlæggene til hviderne er sprøde i kanten, men blommen stadig blød og smilende. Server Pad Kapow med jasminris og spejlæg, samt et drys hellig basilikum.
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.Vil du gerne have billede på udskriften?
Pad Krapow
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Udskriv
Send
Hold min skærm tændt,
mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.