Salat med rosenkål, avocado og æble
Her får I en lækker og nem salat med rosenkål, avocado og æble.
En frisk, sprød og velsmagende enkel salat, der kan serveres til både kylling, frikadeller og vegetarretter.
Den går godt til det meste og er derfor en skøn klassiker i køkkenet i vinterhalvåret, hvor rosenkål er i sæson.
Prøv også: min bedste opskrift på spidskålssalat >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Salat med rosenkål, avocado og æble
- 250 g rosenkål, skåret i halve
- 1 avocado, i tern
- 1 æble, i tynde skiver
- 0,50 dl græskarkerner
- 0,50 håndfuld frisk timian
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- Dressing
- 1 øko citron, saft og fintrevet skal
- 1 tsk dijon sennep
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk ahornsirup
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Vend rosenkål med dressing og anret på et fad med avocado og æbler.
Rist græskarkerner på en varm pande i lidt olie, drys med salt og drys kernerne over salaten, sammen med frisk timian.
Dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til og lad den trække lidt.
TAK for skøn inspiration i en mørk og grå tid. Har lavet lækkert minestrone suppe og grønssagsmuffins!! Er vild m rosenkål, så det skal prøves i morgen.
fra Randi
Hvor er det dejligt at høre!
Tusind tak for din søde hilsen
Kh AC
Kære AC. Udover dine skønne kogebog “Aftensmad” burde du også lave en kogebog kun med salater? jeg kan altid være sikker på at finde en opskrift på en spændende salat, hvor smagen bare er lige i skabet. Tak!
Kære Christina,
Tusind tak! Sikke en skøn hilsen, – og dejlig ide ♡
Vi må se om der ikke kommer noget mere grønt på et tidspunkt herfra ;)
Kh Ann-Christine