Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-med-rosenkaal/ Efterår Salat, Tilbehør Aftensmad, Vegetar, Vinter

Salat med rosenkål, avocado og æble

Her får I en lækker og nem salat med rosenkål, avocado og æble.

En frisk, sprød og velsmagende enkel salat, der kan serveres til både kylling, frikadeller og vegetarretter.

Den går godt til det meste og er derfor en skøn klassiker i køkkenet i vinterhalvåret, hvor rosenkål er i sæson.

Prøv også: min bedste opskrift på spidskålssalat >>

PT10MPT10M4

Salat med rosenkål, avocado og æble

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 250 g rosenkål, skåret i halve
  • 1 avocado, i tern
  • 1 æble, i tynde skiver
  • 0,50 dl græskarkerner
  • 0,50 håndfuld frisk timian
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • Dressing
  • 1 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 1 tsk dijon sennep
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk ahornsirup
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend rosenkål med dressing og anret på et fad med avocado og æbler.

Rist græskarkerner på en varm pande i lidt olie, drys med salt og drys kernerne over salaten, sammen med frisk timian.

Dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til og lad den trække lidt.