Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/koteletter-i-fad/

Koteletter i fad

Da jeg første gang serverede denne opskrift på koteletter i fad frembragte den stor begejstring og mange efterspørgsler på mere i de efterfølgende uger

– så den må siges at være et hit!

Og så er den nem, hverdagsvenlig og tilmed samtidig så lækker og indbydende, at den også snildt kan serveres for gæster.

Koteletter i fad er rent faktisk fra første mundfuld røget direkte ind på Julies top tre over yndlingsretter, i godt selskab med Spaghetti Bolognese ( det skal være præcis den!) og risengrød.

Vi serverer gerne ris og grøn salat til retten – og så kommer jeg gerne en håndfuld friske lækre krydderurter hen over ved servering.
Det ser bare ekstra pænt og indbydende ud.

 

Prøv også: Opskrift på hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce

PT30Mter

Koteletter i fad med svampe og tomat

4 pers.    30 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter til side.

Krydder koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider. Sæt koteletterne til side sammen med bacon.

Steg champignon, timian og løg sammen på panden ved høj varme, brug lidt ekstra smør, hvis det er nødvendigt.

Tilsæt hvidløg og paprika og derefter koteletter, bacon (som lige skal skæres i små stykker inden) hakkede tomater og fløde. Lad saucen koge i 10 minutter,

Hvorefter den smages til med salt og peber og derefter hældes i et smurt ovnfast fad og bages i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 minutter.

Serveres med fx ris, krydderurter og salat