Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-pad-thai/

Vegetar Pad Thai med grøntsager

Lækker vegetar Pad Thai fyldt med grøntsager og god smag.

Jeg bruger gerne både broccoli, spidskål og squash i min vegetariske udgave og det er en velsmagende trio, som giver både fylde, nærende mæthed og som komplimentere den lækre tamarindbaserede Pad Thai sauce vældig godt. Tamarind er en bønnelignende frugt, som fåes som paste hos asiatiske købmænd og har en dejlig sød/syrlig smag, der er kendetegnende for Pad Thai.

Prøv også: skøn opskrift på Aloo Gobi vegetar ret>>

PT30Mter

Vegetar Pad Thai med grøntsager

4 pers.    30 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Kog efter anvisning på pakken, men giv dem gerne 2 minutter for kort tid, og skyl dem straks med koldt vand, så de ikke klistre sammen. Lad dem dryppe af i en sigte.

Rør pad thai saucen sammen til en ensartet konsistens.

Varm olien op i en wok eller en stor pande, tilsæt løg, hvidløg, ingefær, chiliflager og steg det hurtigt. Vend derefter squash, broccoli og spidskål i retten.

Kom nudlerne på panden og steg dem hurtigt, mens de vendes flere gange undervejs.

Slå æggene ud på panden og vend retten sammen flere gange, mens æggene sætter sig.  Tilsæt derefter pad thai sauce, samt bønnespirer og forårsløg. Vend det godt sammen.

Server i dybe tallerkener med et lille drys finthakket forårsløg, frisk koriander eller bredbladet persille, finthakkede peanuts, lime i både og finthakket rød chili.