Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ravioli/ Aftensmad Familiefavoritter, Italiensk

Ravioli af fuldkornsdurum med laks og spinat

I går aftes lavede jeg ravioli til vores aftensmad. Det er ikke første gang jeg laver det og jeg ville variere retten lidt denne gang. Jeg prøvede med fuldkornsmel og med lækkert cremet fyld af laks, spinat og ricotta. Det smagte fantastisk, fuldkornsmel bliver det fremover. Hjemmelavet ravioli er ikke spor svært men det tager lige lidt tid at samle dem. Et hyggeligt lille projekt som større børn sagtens kan være med til.

Sidst jeg lavede ravioli her på bloggen, var det med Karl Johan svampe og kantareller som fyld, det var nu altså også virkelig godt!

PT1H30MPT30M4

Ravioli med fuldkorn

Tid i alt1 time 30 min.
Arbejdstid30 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Pasta
  • 150 g durummel
  • 150 g durum mel, groft
  • 3 æg
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,33 tsk salt
  • Fyld
  • 250 g ricotta
  • 100 g koldrøget laks
  • 1 håndfuld baby spinat
  • 1 fed hvidløg, presset
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pasta
Rør mel og salt sammen i en skål.

Lav en fordybning i melet og slå æggene ud i fordybningen. Pisk æggene forsigtigt med en gaffel. Når de begynder at suge melet til sig, tilsættes olivenolie og der piskes videre. Når du ikke kan piske mere, så æltes dejen glat og fin. Kom den i en skål og sæt i køleskabet i en times tid.

Fyld
Hak laksen og spinat fint og rør sammen med ricotta, et presset fed hvidløg, salt og peber.

Ravioli
Rul dejen tyndt ud på køkkenbordet med en kagerulle. Stik cirkler med et glas og kom en smule fyld i midten. Luk cirklen og pres en gaffel langs kanten.

De færdige raviolier koges i vand tilsat lidt olie og salt. Kogetid omkring 3-3 1/2 minut