Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/karrysalat/

Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat er virkelig bare det bedste – smager så godt så man kan spise det i en sandwich, men formålet med at lave karrysalat er nu for mig at komme det på en god gammeldags rugbrødsmad med marinerede sild.

SÅ godt, at man topper silden lidt rigeligt med den gule karrysalat.

I får opskriften her, og den er efterårsvejrsværdig og et must til julefrokosten.

PT10min

Karrysalat

3-4 dl    10 min
3-4 dl
Ingredienser
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 æble
  • 1 spsk kapers
  • 1 spsk finthakkede cornichoner
  • 1 spsk fintklippet purløg
  • 2 spsk mayonaise
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk karry – evt lidt mere
  • 1 tsk gurkemeje
  • salt og peber
  • dild
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Hak æg, kapers og æbler fint.

Kom det i en skål sammen med resten af ingredienserne.

Rør sammen og smag til med evt mere karry, salt og peber.

Smager forrygende på en sildemad eller bare et stykke rugbrød.