Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/juleleverpostej/

Rørt Juleleverpostej

Denne rørt juleleverpostej smager herligt og så er det tilmed en nem lille sag at tilberede og medbringe til julebordet.

Jeg har tidligere lavet hjemmelavet leverpostej fra bunden, og det er et fint projekt som giver en virkelig lækker velsmagende postej. Men hånden på hjertet, så er det ikke noget, jeg får gjort særligt ofte … nok nærmere virkelig ret så sjældent, hvis jeg skal være ærlig. For det er lidt omstændigt at få fat i økologisk lever og så får jeg det bare ikke prioriteret.

Til gengæld er det jo virkelig nemt at peppe en god købt leverpostej op, så den bliver helt julet, ekstra lækker og helt ‘hjemmelavet-agtigt’.

PT20M

Rørt juleleverpostej

4-6 pers.    20 min.
4-6 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Fjern en evt skorpe fra leverpostejen og rør den med bacon, ristede svampe, piskefløde, krydderier, tranebær og hakkede hasselnødder.

Anret i en lille ovnfast skål og bag i en forvarmet ovn i 15 min ved 175 grader varmluft.

På den samme pande, som bacon er stegt på, ristes champignon ved høj varme i smør. Smag til med salt og peber.

Server med sprød bacon og lune ristede champignon til.