Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/majsdeller/

Majsdeller

Denne opskrift på majsdeller er et stort hit hos mine børn.

Det er en perfekt snack til eftermiddagssulten, de er gode til madpakken og skønne til aftensmad sammen med texmex køkkenet eller i en nem og hurtig spinatpandekage med masser grønt, guacamole og lækkerier.

Juster endelig mængden af chili efter smagsløg og styrken af den chili du bruger. Chilien kan fint undlades, hvis du synes.

Prøv også: min opskrift på lækre spinatpandekager >>

PT30M

Majsdeller

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 300 g majs, fra dåse eller frost
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 rød chili, finthakket
  • 1 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom løg og hvidløg i en minihakker eller foodprocessor og hak det til det er fint. Kom majs i og kør ultrakort, det skal blot være meget grofthakket. Der må gerne være mange store tydelige stykker majskorn stadig, så det skal ikke være fintdelt.

Rør en god fars med resten af ingredienserne.

Form 10 deller og læg dem på en bradepande med bagepapir. Pensl med olie og bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft i ca 25 minutter. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.