Tomatsauce
Dette er min allerbedste opskrift på tomatsauce, den bliver dog varieret lidt indimellem – med mere eller mindre krydderier, længere eller kortere simretid.
Hvis jeg er i tidsnød og det skal gå stærkt, så laver jeg den i en stor sauterpande og skruer lidt ekstra op for varmen, så er saucen stort set færdig på den tid det tager at koge pasta.
Arbejdstid 10 min.
Antal 1 portion
Kan fryses Ja
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Tomatsauce
- 1 spsk smør
- 2 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 800 g hakkede tomater
- 1 spsk frisk rosmarin, finthakkede
- 1 spsk frisk timian, blade
- 1 tsk røget paprika
- 5 spsk koncentreret tomatpuré
- 4 spsk æblecidereddike
- 1 spsk soltørrede tomater i olie, finthakket
- 1 æble, fintrevet
- salt og friskkværnet peber
Kom løg og hvidløg i gryden med smør og sauter til løgene er bløde. Tilsæt alle de andre ingredienser og lad det simre i 5-10 minutter. Blend den med en stavblender, hvis du synes.
Lad det simre i 15 minutter og server til pasta eller brug den som pizzasauce.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad












Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
1 portion- til 4 personer??
Hej Line
ja, hvis det fx er til pastaret :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej.
Skal jeg have skinnet af de små sherrytomater eller kan det bare blendes?
Hej Ea
jeg tager ikke selv skindet af tomaterne til denne ret.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan tomatsaucen fryses ned? Kh
Hej Karen
Ja, det kan den sagtens
God fornøjelse
Kh Ann-Christine