Mormormad
Jeg synes mormormad og mormorkøkkenet er vidunderligt og jeg synes det så absolut er værd at holde fast i de velkendte danske mormorretter og gøre dem til vores egne. Jeg elsker at eksperimentere og at lave de klassiske danske retter med et twist af noget nyt, men hvor hele grundelementet stadig er genkendeligt og skaber dejlige minder og smagsoplevelser fra det klassiske danske køkken.
Her på siden finder du naturligvis frikadeller, stegt flæsk med persillesauce, helstegt kylling, forloren hare og den elskede mormordressing – som bare skal være på sommerens havebord, når der grilles herhjemme. Mange af retterne ryger lige direkte ind på mine børns liste over livretter og Martin og jeg elsker også de gode klassikere.
ALLE OPSKRIFTER
Gule ærter
Flødestuvet spinat
Bøfsandwich
Æbler med gele
Brun sauce til flæskesteg
Stuvet hvidkål
Syltede agurker - agurkesalat
Kalvefrikassé
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Farserede peberfrugter
Varm kartoffelsalat
Italiensk salat
Grønlangkål
Flæskesteg med sprød svær
Pikant koteletter i fad med chorizo
Biksemad med spejlæg
Oksehalesuppe
Hønsekødssuppe med kødboller
Brunede kartofler
Enebærgryde med kartoffelmos
Kåldolmere
Stegt flæsk med persillesauce
Karrysalat
Mormordressing



