Pasta med tunsauce


Pasta med tunsauce er virkelig lækkert og en nem pastaret som varmt kan anbefales.
Tunsauce er cremet, fyldig og velsmagende og retten er super nem og hurtig at lave. Server gerne en god enkel grøn salat til.
Hvilken pasta man bruger er helt efter eget valg, men jeg synes den er virkelig lækker med pasta rør eller penne, hvor fyldet samler lidt lidt inden i pastaen, når den vendes sammen. Hverdagsvenligt og godt!
Prøv også: opskrift på Spaghetti Bolognese >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta med tunsauce
- 400 g pasta penne
- 1 dåse tun i vand, drænet
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk majsstivelse
- 2 fed hvidløg, presset
- 125 g frisk mozzarella, skåret i tern
- 50 g parmesan, friskrevet
- salt og friskkværnet peber
- Til servering
- 1 håndfuld krydderurter, finthakket
Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand, efter anvisning på emballagen.
Kom tun, grøntsagsboullion, majsstivelse og hvidløg i en gryde og rør det godt sammen under opvarmning til det koger. Tilsæt cremefraiche, mozzarella og parmesan og rør rundt til osten smelter, retten skal holdes lige under kogepunktet. Smag godt til med salt og peber.
Hæld vandet fra pastaen og vend den dampende varme pasta med tunsaucen. Server straks med et drys friskhakkede krydderurter.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg synes det er en fejl at komme tun i fra start. Det bliver for ‘moset’. Jeg vil næste gang lave saucen færdig og komme tunen i til sidst i lidt større stykker.
Hej Steen
Tak for din tilbagemelding på opskriften! Det kommer selvfølgelig helt an på hvilket resultat man er ude efter, her ønsker jeg en cremet og ensartet tunsauce uden store stykker tun. Men det skal man frit tilpasse helt som det passer bedst i ens smag.
God fornøjelse med madlavningen
Kh Ann-Christine
Jeg tilsatte lidt wasabi. Lækkert!
Hej.
Lyder som en lækker opskrift der skal afprøves!
Er den fryseegnet?? 😊
Det har jeg ikke testet, men tror godt den kan blive grynet efter optøning
Rigtig god fornøjelse med at lave den
Kh Ann-Christine