Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spinat-pizzasnegle/ Aftensmad Boller, Brød og Boller, Buffet, Familiefavoritter, Frokost, Madpakker, Nem Hverdagsmad, Pizza, Studenterfester og studenterkørsel

Spinat Pizzasnegle

Spinat Pizzasnegle er så lækre til madpakken og som skønne madbrød der serveres som tilbehør til aftensmaden til en salat, suppe eller til den lette eftermiddagssult.

De lækre spinatsnegle er dejligt mættende og man kan jo fint gøre dem endnu grønnere ved også at komme en håndfund af den kogte finthakkede spinat i dejen (vrid den godt for væde først)

Prøv også: min bedste opskrift på pølsehorn >>

Spinat Pizzasnegle
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT4HPT30M18
Ingredienser
  • 25 g gær
  • 2 dl vand
  • 1,50 dl yoghurt naturel
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 1 dl olivenolie
  • 500 g hvedemel
  • 150 g fuldkornshvedemel
  • 0,50 æg, til at pensle med
  • Spinat
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 200 g spinat, finthakket
  • 100 g naturel flødeost
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber
  • Derudover
  • 125 g frisk mozzarella, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Dej
Rør gær ud i en skål med vand. Tilsæt olie, yoghurt, sukker, æg, salt, fuldkornsmel og rør det godt sammen.

Rør og ælt hvedemel i lidt efter lidt, til dejen er smidig, blød og nem at arbejde med. Stil dejen til hævning med et klæde over og lad den hæve i to timer på køkkenbordet.

Spinatfyld
Kom løg og hvidløg på en pande med olie og sauter til løgene er bløde.

Kom frisk eller frossen spinat på panden og rør rundt til det spinaten er tøet eller er fladet sammen. Hæld overskydende væde fra gennem en sigte og kom tilbage på panden. Rør flødeost i og smag til med salt og peber.

Samle pizzasneglene
Rul dejen ud på et meldrysset bord i en stor retangel.

Fordel spinatfyld og mozzarella på og rul sammen, skær sneglene ud i 2 cm tykkelse med en skarp kniv og placer dem på en bageplade med bagepapir. Form dem så de er pæne runde og lad spinatsneglene efterhæve i 45 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka i 18-20 minutter