Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spinat-pizzasnegle/

Spinat Pizzasnegle

Spinat Pizzasnegle er så lækre til madpakken og som skønne madbrød der serveres som tilbehør til aftensmaden til en salat, suppe eller til den lette eftermiddagssult.

De lækre spinatsnegle er dejligt mættende og man kan jo fint gøre dem endnu grønnere ved også at komme en håndfund af den kogte finthakkede spinat i dejen (vrid den godt for væde først)

Prøv også: min bedste opskrift på pølsehorn >>

PT2H30M

Spinat Pizzasnegle

Tid i alt2 timer 30 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal18 stk.
Ingredienser
  • 25 g gær
  • 2 dl vand
  • 1,50 dl yoghurt, naturel
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 1 dl olivenolie
  • 500 g hvedemel
  • 150 g fuldkornshvedemel
  • 0,50 æg, til at pensle med
  • Spinat
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 200 g spinat, finthakket
  • 100 g flødeost, naturel
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber
  • Derudover
  • 125 g frisk mozzarella, finthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Dej
Rør gær ud i en skål med vand. Tilsæt olie, yoghurt, sukker, æg, salt, fuldkornsmel og rør det godt sammen.

Rør og ælt hvedemel i lidt efter lidt, til dejen er smidig, blød og nem at arbejde med. Stil dejen til hævning med et klæde over og lad den hæve i to timer på køkkenbordet.

Spinatfyld
Kom løg og hvidløg på en pande med olie og sauter til løgene er klare og bløde.

Kom frisk eller frossen spinat på panden og rør rundt til det spinaten er tøet eller er fladet sammen. Hæld overskydende væde fra gennem en sigte og kom tilbage på panden. Rør flødeost i og smag til med salt og peber.

Samle pizzasneglene
Rul dejen ud på et meldrysset bord i en stor retangel.

Fordel spinatfyld og mozzarella på og rul sammen, skær sneglene ud i 2 cm tykkelse med en skarp kniv og placer dem på en bageplade med bagepapir. Form dem så de er pæne runde og lad spinatsneglene efterhæve i 45 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka i 18-20 minutter