Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vaniljecreme/ Kager og søde sager

Vaniljecreme

Hjemmelavet vaniljecreme med en vidunderlig aromatisk smag af fed vanilje i en fløjlsblød creme, der er super nem at lave og meget anvendelig i det søde køkken til alt fra lækre lagkager og andre skønne desserter og søde sager.

Jeg bruger den i fastelavnsboller, vandbakkelse, eclairs, lagkager, og en masse andet dejligt!

Vaniljecreme kan laves i god tid og det kan virkelig betale sig at lave den lækre klassiske kagecreme fra bunden, for nøj hvor den smager dejligt!

Prøv også:  opskrifter på lækre lagkager  >>

Vaniljecreme
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT6HPT30M1
Ingredienser
  • 1 vaniljestang
  • 120 g sukker
  • 6 æggeblomme
  • 30 g majsstivelse
  • 5 dl sødmælk
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud.

Skil vaniljekornene fra hinanden, ved at blande dem med sukker. Rør vaniljesukker, æggeblommer og majsstivelse godt sammen i en gryde.

Pisk mælken i og varm langsomt op til kogepunktet under konstant omrøring til det tykner og bliver en lækker tyk vaniljecreme.

Hæld vaniljecremen i en skål, læg husholdningsfilm over overfladen og stil i køleskabet til cremen er helt kold.