Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/raacreme-til-frugtsalat/

Frugtsalat med råcreme

Frugtsalat med råcreme er så frisk og lækker en dessert.

En frugtsalat af den særligt lækre slags med en cremet fyldig vanilje råcreme til og et dejligt drys mørk chokolade på, som smager dejligt året rundt. I vintermånederne med ananas, klementiner, vindruer, mango og banan. Frugter og bær skiftes naturligvis ud, alt efter årstiden.

Råcremen forvandler den udskårne frugt til den lækreste dessert. Abemad kaldte vi det, da jeg var barn – en dejlig klassiker.

Prøv også: min bedste opskrift på pandekager >>

PT30M

Råcreme til frugtsalat

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Råcreme
  • 4 æggeblomme
  • 60 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 2 dl piskefløde
  • Frugt til frugtsalat
  • 2 banan, i skiver
  • 1 mango, i tern
  • 1 æble, i tern
  • 0,50 ananas, i tern
  • 1 dl granatæblekerner
  • 0,50 bakke grønne vindruer, halveret
  • 2 mandarin, i både
  • 1 kiwi, i små tern
  • 30 g mørk chokolade, hakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Råcreme
Pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.

Kom piskefløden i en ren skål og pisk den til en luftig flødeskum. Rør æggesnaps og flødeskum sammen og server til en lækker frugtsalat.

Bland de skårne frugter forsigtigt sammen i en skål og server råcremen til.