Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/raacreme-til-frugtsalat/ Dessert Eftermiddagssnack, Fødselsdag, Kager og søde sager

Frugtsalat med råcreme

Frugtsalat med råcreme er så frisk og lækker en dessert.

En frugtsalat af den særligt lækre slags med en cremet fyldig vanilje råcreme til og et dejligt drys mørk chokolade på, som smager dejligt året rundt. I vintermånederne med ananas, klementiner, vindruer, mango og banan. Frugter og bær skiftes blot ud, alt efter årstid og sæson.

Råcremen forvandler den udskårne frugt til den lækreste dessert. Abemad kaldte vi det, da jeg var barn – en dejlig klassiker.

Prøv også: min bedste opskrift på pandekager >>

Råcreme til frugtsalat
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • Råcreme
  • 4 æggeblomme
  • 60 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 2 dl piskefløde
  • Frugt til frugtsalat
  • 2 banan, i skiver
  • 1 mango, i tern
  • 1 æble, i tern
  • 0,50 ananas, i tern
  • 1 dl granatæblekerner
  • 0,50 bakke grønne vindruer, halveret
  • 2 mandarin, i både
  • 1 kiwi, i små tern
  • 30 g mørk chokolade, hakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Råcreme
Pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.

Kom piskefløden i en ren skål og pisk den til en luftig flødeskum. Rør æggesnaps og flødeskum sammen og server til en lækker frugtsalat.

Bland de skårne frugter forsigtigt sammen i en skål og server råcremen til.