Frugtsalat med råcreme
Frugtsalat med råcreme er så frisk og lækker en dessert.
En frugtsalat af den særligt lækre slags med en cremet fyldig vanilje råcreme til og et dejligt drys mørk chokolade på, som smager dejligt året rundt. I vintermånederne med ananas, klementiner, vindruer, mango og banan. Frugter og bær skiftes blot ud, alt efter årstid og sæson.
Råcremen forvandler den udskårne frugt til den lækreste dessert. Abemad kaldte vi det, da jeg var barn – en dejlig klassiker.
Prøv også: min bedste opskrift på pandekager >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Råcreme til frugtsalat
- Råcreme
- 4 æggeblommer
- 60 g sukker
- 0,50 tsk vaniljepulver
- 2 dl piskefløde
- Frugt til frugtsalat
- 2 banan, i skiver
- 1 mango, i tern
- 1 æble, i tern
- 0,50 ananas, i tern
- 1 dl granatæblekerner
- 0,50 bakke grønne vindruer, halveret
- 2 klementin, i både
- 1 kiwi, i små tern
- 30 g mørk chokolade, hakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Råcreme
Pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.
Kom piskefløden i en ren skål og pisk den til en luftig flødeskum. Rør æggesnaps og flødeskum sammen og server til en lækker frugtsalat.
Bland de skårne frugter forsigtigt sammen i en skål og server råcremen til.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvor ser det skønt ud
Hej Ann-Christine
Hvor længe Kan rå creme holde sig i køleskabet?
Mvh Fanny
Du kan se holdbarhed i opskriften – samme sted som mængde, tid mv.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej.. Jeg er så vild med dine opskrifter!
Nu spørg jeg nok dumt iforhold til æggene hvad bruger du der.? Nogen bruger rå æg andre skolder dem.
Hej Maria,
Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for at høre :)
Jeg bruger økologiske rå danske æg, og har skrevet lidt mere om dette her: https://www.valdemarsro.dk/tag/aeg/#past.aeg
Kh Ann-Christine