Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/raacreme-til-frugtsalat/

Frugtsalat med råcreme

Frugtsalat med råcreme er så frisk og lækker en dessert.

En frugtsalat af den særligt lækre slags med en cremet fyldig vanilje råcreme til og et dejligt drys mørk chokolade på, som smager dejligt året rundt. I vintermånederne med ananas, klementiner, vindruer, mango og banan. Frugter og bær skiftes naturligvis ud, alt efter årstiden.

Råcremen forvandler den udskårne frugt til den lækreste dessert. Abemad kaldte vi det, da jeg var barn – en dejlig klassiker.

Prøv også: min bedste opskrift på pandekager >>

PT20M

Råcreme til frugtsalat

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Råcreme
  • 4 æggeblomme
  • 80 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 2 dl piskefløde
  • Frugt til frugtsalat
  • 2 banan, i skiver
  • 1 mango, i tern
  • 1 æble, i tern
  • 0,50 ananas, i tern
  • 1 dl granatæblekerner
  • 0,50 bakke grønne vindruer, halveret
  • 2 mandarin, i både
  • 1 kiwi, i små tern
  • 30 g mørk chokolade, hakket
Udskriv 
Fremgangsmåde

Råcreme
Pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.

Kom piskefløden i en ren skål og pisk den til en luftig flødeskum. Rør æggesnaps og flødeskum sammen og server til en lækker frugtsalat.