Bananpandekager


Her får I min bedste opskrift på bananpandekager med havregryn.
De er virkelig skønne og bliver altid spist med stor fornøjelse, året rundt. Om sommeren spiser vi bananpandekager med græsk yoghurt, friske bær og om vinteren med æbler, bananskiver, nødder og frø. Topping kan man variere helt som man har lyst til og alt efter hvad man har på lager. Hvis I er heldige at have et par bananpandekager i overskud, så smager de også godt kolde og de er et hit i børnenes madpakke, som en lille sød dessert.
Prøv også: min opskrift på lækker havregrød >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bananpandekager
- 2 banan, modne
- 3 æg
- 30 g finvalset havregryn
- 60 g fuldkornshvedemel
- 0,50 tsk bagepulver
- 0,50 tsk stødt kardemomme
- 0,50 tsk vaniljesukker
- 1 nip salt
- 1 spsk smør
- Til servering
- 1 dl græsk yoghurt 10 %
- 100 g jordbær
- 75 g blåbær
- 4 stængler frisk mynte
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Mos bananerne til bananmos med en gaffel og pisk bananmosen sammen med æg. Vend havregryn, fuldkornshvedemel, bagepulver, krydderier og salt sammen i en skål og vend det i bananmosen med æg.
Varm en pande op til middelhøj varme og kom en klat smør på. Lad smørret bruse af og kom pandekagedejen på panden i klatter med en spiseske. Steg først bananpandekagerne 2-3 minutter på den ene side og vend dem når de er gyldne og steg videre på den anden side.
Servering
Server på tallerkener eller et fad med græsk yoghurt, friske bær og mynte.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej, hvad kan man have gjort forkert hvis de er blevet tørre som pap? Skal der slet ikke noget væske i? :) jeg synes mange skriver de er virkelig lækre, og vi fik bare nogle tørre bastante nogen.
Hej Ane
Det lyder også mærkelig synes jeg. Har det været nogle lidt umodne eller meget små bananer, eller meget små æg?
Kh Ann-Christine
Den ermega god og tager ingen tid at lave
Dejligt at høre! Tak for din søde tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Jeg tilsatte lidt fløde og revet appelsinskral og kanel men jeg synes alligevel kardemommen tog over i smag
Hej Joan
Det er selvfølgelig en smagssag, jeg kan rigtig godt lide smagen af kardemomme, men du må holde lidt igen med mængden eller blot undlade næste gang, så det passer til din smag.
Kh Ann-Christine