Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frisk-pasta-med-svampe-bacon-og-tomater/

Pasta med svampe – bacon og tomater

Lækker pasta med svampe, bacon og tomater som er hurtig og nem at vende sammen på en pande med den nykogte varme pasta.

Det er en ret af denne slags jeg gerne vender sammen på de dage, hvor vi ikke lige har tid eller lyst til at stå i køkkenet og lave mad.

En god sprødstegt bacon er ret godt til og giver en fyldig ret, som smager skønt – hvis den skal være vegetarisk, så kan den røgede bacon erstattes af røget paprika.

Prøv også: opskrift på flere lækre pastaretter her >>

PT15M

Pasta med svampe, bacon og tomater

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 375 g pasta
  • 250 g champignon, i kvarte
  • 100 g bacon, skåret i tern
  • 1 tsk smør
  • 0,50 dl piskefløde
  • 1 stængel frisk timian, bladene herfra
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • sort peber, friskkværnet
  • 15 cherrytomater, i halve
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i en gryde med letsaltet vand.

Rist imens champignon og bacon ved høj varme på en pande med lidt smør. Skrue ned for varmen, tilsæt fløde, tomater i halve og tilsidst den varme pasta.

Server med timian, friskkværnet sort peber og frisk parmesan.