Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frisk-pasta-med-svampe-bacon-og-tomater/

Frisk pasta med svampe – bacon og tomater

Dette er endnu en af de opskrifter som er rigtig gode til de hverdage, hvor der ikke er meget tid til madlavning. På vej hjem fra legepladsen i går var vi lige et smut forbi legepladsen til en hyggelig, men kort playdate.

Jeg synes, det er så hyggeligt at krudtuglerne nu kan genkende den nuttede øgle, når de ser hende. Fik også lige skudt et par billeder, så vi kan snakke om hende derhjemme. Det er ret fint at have nogle billeder at relatere til, når vi taler om alle de søde mennesker vi kender. Det kan børnene meget nemmere forholde sig til og de har ret godt styr på hvem der er hvem.

Playdaten blev dog desværre ret kort, da Julie faldt og slog kinden ret hårdt på en træstub. Av for filan, så vi måtte hurtigere hjem end planlagt og have is på. Men det hindrede ikke et stort blåt mærke og en hævet kind. Stakkels lille musling!

Ja, og så for at gøre en lang historie kort, derfor havde vi ikke meget tid til aftensmad i går. Det havde vi så heller ikke haft alligevel, selv om der ikke havde været det lille uheld, for så havde vi jo bare været længere på legepladsen :)

PT15Mter

Pasta med svampe, bacon og tomater

4 pers.    15 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i en gryde med letsaltet vand.

Rist imens champignon ved høj varme på en pande med lidt smør. Knus bacon og drys det over svampene, skrue ned for varmen, tilsæt fløde, tomater i halve og tilsidst den friskkogte pasta.

Server med persille, friskkværnet sort peber og frisk parmesan

Tilbehør:
Grøn salat og evt godt brød