Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frisk-pasta-med-svampe-bacon-og-tomater/

Frisk pasta med svampe – bacon og tomater

Dette er endnu en af de opskrifter som er rigtig gode til de hverdage, hvor der ikke er meget tid til madlavning. På vej hjem fra legepladsen i går var vi lige et smut forbi legepladsen til en hyggelig, men kort playdate.

Jeg synes, det er så hyggeligt at krudtuglerne nu kan genkende den nuttede øgle, når de ser hende. Fik også lige skudt et par billeder, så vi kan snakke om hende derhjemme. Det er ret fint at have nogle billeder at relatere til, når vi taler om alle de søde mennesker vi kender. Det kan børnene meget nemmere forholde sig til og de har ret godt styr på hvem der er hvem.

Playdaten blev dog desværre ret kort, da Julie faldt og slog kinden ret hårdt på en træstub. Av for filan, så vi måtte hurtigere hjem end planlagt og have is på. Men det hindrede ikke et stort blåt mærke og en hævet kind. Stakkels lille musling!

Ja, og så for at gøre en lang historie kort, derfor havde vi ikke meget tid til aftensmad i går. Det havde vi så heller ikke haft alligevel, selv om der ikke havde været det lille uheld, for så havde vi jo bare været længere på legepladsen :)

PT10min

Pasta med svampe, bacon og tomater

4 pers.     10 min
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Jeg stegte baconen sprød og dryppede den af på køkkenrulle, mens jeg ristede svampene. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friske kogte pasta i, sammen med tomater i halve. Dryssede med rigeligt persille, friskkværnet peber og frisk parmesan