Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/greasy-portobello-burger-med-boenneboef/ Aftensmad Burger, Grill, Vegetar

Portobello Burger med Bønnebøf

Her får I en lækket opskrift på snasket portobelloburger med bønnebøf.
Den klassiske burgerbolle er udskiftet med portobellosvamp og resultatet er slet ikke så tosset. Masser af smag, umami og smovs. Jeg elsker virkelig en god hjemmelavet burger! I alle varianter … de almindelige klassiske, de mexikanske, de vegetariske og sørme også denne brødfrie Portobello burger, som vi indimellem griller om sommeren. Her har jeg lavet en vegetar bøf af sorte bønner og så fylder jeg ellers burgeren med alt det dejlige klassiske fyld til en god burger.

Altså som en rigtig burger skal smage af søde tomater, knasende sprøde agurker, salat, ketchup, mayo og herligt greasy.

Portobello Burger med Bønnebøf
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • Bønnebøffer
  • 1 dåse sorte bønner, drænet og skyllet
  • 2 æg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk persille, finthakket
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 løg, finthakket
  • 30 g hvedemel
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 8 portobellosvampe
  • 75 g grøn salat
  • 2 tomat, i skiver
  • 0,50 agurk, i skiver
  • 1 avocado, i skiver
  • 4 skiver cheddar ost
  • 2 spsk ketchup, et til hver burger
  • 2 spsk mayonnaise, et til hver burger
  • 1 rødløg, i tynde ringe
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom bønnerne i en foodprocessor og kør hurtigt til det er grofthakket. Rør de grofthakkede bønner derefter sammen med æg, krydderier, hvidløg, løg, lidt hvedemel, salt og peber.

Form bøfferne. Varm en pande op med olie og smør og steg bøfferne på den ene side i 2-3 minutter til de har flot stegeskorpe og kan vendes uden at falde fra hinanden. Læg en skive cheddar på hver bønnebøf og steg færdig på den anden side.

Steg portobellosvampene kortvarigt på en varm grillpande med olie på begge sider eller på grillen.

Servering
Saml burgerne med portobellosvampe som over og underbolle, bønnebøf med cheddar, salat, tomat, agurk, avocado, ost, ketchup, mayo, rødløg.