Italiensk
Pizza, pasta og tiramisu – hvordan kan man nærmest undgå at være hovedløst forelsket i det italienske køkken?
Jeg kan ikke, og resten af familien er også fans af de skønne italienske retter. Der er ugentligt lækre pastaretter eller hjemmebagte pizzaer på menuen herhjemme og ofte gør vi som italienerne og spiser gode salater til, gerne som forret til en pasta – det giver en god bund og mætter dejligt sammen med den velsmagende italienske mad.
Italiens køkken er meget mere end pizza og pasta, og byder også på et væld af skønne antipasti og kødretter – opskrifter som jeg håber løbende at gå på opdagelse i og derefter føje til siden her.
ALLE OPSKRIFTER
Ravioli med gorgonzolasauce
Pasta med trøfler
Frittata med squash og chorizo
Hvidløgsolie
Toscana Ristærte
Rugpizza med jordskokker, timian og æg
Tomatsauce
Spaghetti Carbonara
Bygotto med varmrøget laks
Mini pizza med asparges
Mini pizza med kartoffel og kapers
Pizza med kødboller
Ravioli af fuldkornsdurum med laks og spinat
Safranrisotto
Bruschetta med tomat og basilikum



