Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roedbedemuffins/ Afternoon tea Cupcakes og Muffins, Kager og søde sager

Rødbedemuffins

Lækre og saftige rødbedemuffins med chokolade, som smager vidunderligt.

Jeg har endnu ikke serveret dem for nogen der gætter der er rødbede i disse muffins før de før det at vide. Rødbede gør krummen i kagen saftig og dejlig svampet i konsistensen og sammen med chokoladen, så farver de kagen i en smuk chokoladerødbrun farve, som er meget appetitlig og indbydende.

De kan varmt anbefales og er skønne både med og uden frostning.

Prøv også:  flere opskrifter på lækre muffins her >>

Rødbedemuffins
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT25M12
Ingredienser
  • 75 g smør
  • 100 g mørk chokolade
  • 175 g sukker
  • 3 æg
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk usødet kakao
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 175 g rødbede, fintrevet
  • Frosting
  • 150 g flormelis
  • 150 g smør, stuetempereret
  • 150 g naturel flødeost
  • 1 knivspids rød frugtfarve
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tag gryden af varmen og rør  chokoladen i.

Pisk æg og sukker sammen, til det er luftigt. Hæld langsomt smør og chokoladeblandingen i under omrøring.

Bland hvedemel, kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt godt sammen og rør det i dejen, sammen med revet rødbede.

Fordel kagedejen i muffinsforme og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 18 minutter.

Lad dem køle af på en rist.

Frosting
Pisk flormelis og smør med en håndmikser til det er luftigt. Vend flødeost i, kom det i en sprøjtepose med sprøjtetyl og pynt kagerne inden servering.