Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roedbedemuffins/

Rødbedemuffins

Saftige rødbedemuffins med chokolade – og ingen man servere de lækre muffins for, opdager at de indeholder rødbede …

Rødbede er med til at gøre disse muffins lækre saftige og svampede i konsistensen og sammen med chokoladen så farver de kagen i en smuk chokoladerødbrun farve, som er meget appetitlig. Perfekt til weekenden!

De fine kagepynt er en DIY, som var på for noget tid siden og den finder I lige her, med gratis print til jer

Prøv også: Mange flere opskrifter på lækre muffins her >>

PT25M

Rødbedemuffins

12 stk    25 min.
12 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
25 min.
Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tag af varmen og rør derefter chokolade i.

Pisk æg og sukker sammen og hæld derefter langsomt smør og chokoladeblandingen i under omrøring, sammen med revet rødbede.

Bland mel, kakao, vaniljepulver, salt og bagepulver og rør det i dejen.

Fordel kagedejen i 12 muffinsforme og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i 14-15 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Frosting

Pisk flormelis sammen med smør og rabarbersaft, til det er luftigt. Rør derefter philadelphia i, kom det i en sprøjtepose med sprøjtetyl og pynt kagerne inden servering.