Karrysalat
Hjemmelavet karrysalat er virkelig bare det bedste – smager så godt, så man kan spise det i en sandwich, men formålet med at lave karrysalat er nu for mig at komme det på en god gammeldags rugbrødsmad med marinerede sild.
SÅ godt, at man topper en sildemad lidt rigeligt med en hjemmelavet lækker karrysalat.
I får min opskrift her, og den er efterårsvejrsværdig og et must til julefrokosten.
Prøv også: Opskrift på ribbensteg med sprød svær >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 6 pers.
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Karrysalat
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad
- 3 æg, hårdkogte, finthakket
- 1 æble, finthakket
- 1 spsk kapers, finthakket
- 1 spsk cornichoner, finthakkede
- 1 spsk purløg, finthakket
- 1 dl mayonnaise
- 2 spsk cremefraiche 38%
- 2 tsk mediumstærk karry, kan justeres efter smag
- 1 tsk stødt gurkemeje
- salt og friskkværnet peber
Kom æg, æble og kapers i en skål sammen med resten af ingredienserne. Rør det hele godt sammen og smag til med evt. mere karry, salt og peber.
Server til rugbrød med marinerede sild, rødløg og smilende æg.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad













Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Skal karry ristes i olie på en pande eller skal den drysses i rå
Nogen mener at karry smagen er bedre når den ristes
Hej Ole
Jeg plejer blot at røre den i, men man kan sagtens riste den. Jeg ville gøre det på en tør pande under omrøring til den dufter.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej
Hvorfor purløg og ikke skalotteløg eller rødløg?
Hej Jensen
Det smager skønt, – men det er jo blot en smagssag, man kan fint bruge en smule finthakket skalotteløg eller rødløg i stedet.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej AC. Jeg elsker karrysalat men synes altid karryen smager ‘støvet’ på min hjemmelavede. Har du et fif?
Jeg synes ikke slagterens har den bismag. Gør du noget ved din karry, rister den? Eller rører den op med ren mayo? Eller?
Hej Birgitte
Jeg oplever det ikke når der er rørt mayonnaise i dressingen også. Oplever du det også med denne opskift?
Kh Ann-Christine