Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/banankage/

Banankage

Her får I min opskrift på skøn saftig banankage.

Den er på en og samme tid svampet, saftig, smovset og fyldt med masser af banansmag – lige som sådan en skal være

Opskriften er nem og det tager ingen tid at bikse kagen sammen – den kræver nærmest kun, at man har overmodne bananer på lager. De giver nemlig den absolut bedste og sødeste banansmag i kager.

Denne banankage kan fint holde sig frisk og lækker i 2-3 dage.

PT60M

Banankage

6-8 pers.    60 min.
6-8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 min.
Fremgangsmåde

Fordel vaniljekorn i sukker og pisk sukker, vanilje og smør sammen. Pisk derefter æg i og til sidst røres de mosede bananer i blandingen.

I en ren skål blandes bagepulver, mel og valnødder godt sammen, hvorefter det røres i skålen til en samlet dej.

Smør kageformen og kom dejen i, bag den ved 175 grader varmluft i 45 minutter.

Lad kagen køle af på en rist og pynt den derefter.