Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/beef-ramen/ Aftensmad Asiatisk, Suppe

Beef Ramen nudelsuppe

Her får du en super lækker og nem opskrift på Beef Ramen med nudler, grønt, lynstegt oksekød og smilende æg i en lækker krydret misosuppe.

Ramen er blevet super populært de seneste år og det smager virkelig også dejligt med sådan en skål varmende krydret suppe.

Her er det en nem hverdagsudgave, som kan varieres lidt efter hvad du har i grøntskuffen – se tips til dette under opskriften. Nem og hurtig at lave og kan serveres året rundt.

Prøv også: opskrift på dan dan noodles >>

Beef Ramen
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 25 g sesamfrø
  • 400 g bøf af oksefilet
  • 200 g champignon, i kvarte
  • 200 g ramen nudler
  • 4 æg, smilende
  • 1,50 liter grøntsagsbouillon
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 2 tsk ingefær, fintrevet
  • 2 spsk miso
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk fishsauce
  • 250 g baby spinat
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 tsk chiliflager, finthakket
  • 1 lime, i både
  • 1 spsk sesamolie
  • 10 g smør
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist sesamfrø på en tør pande og sæt dem til side til senere.

Steg bøfferne i olie på en brandvarm pande i et minut på hver side. Skrue ned for varmen, kom smør på og krydre dem med salt og peber. Steg dem yderligere 1 minut på hver side – til de er mediumstegt og rosa inden i.

Tag bøfferne af varmen og lad dem hvile på en tallerken. Rist hurtigt champignon ved høj varme på samme pande som bøfferne blev stegt på. Tilføj yderligere smør og olie, hvis nødvendigt.

Kog nudlerne i letsaltet vand, gerne et minuts tid kortere end angivet på emballagen. Hæld vandet fra og hæld kold vand over, så de ikke klistre.

Kog æggene smilende i kogende vand i 7 minutter. Pil æggene.

Kom grøntsagsboullion i en gryde med ingefær og hvidløg og kog op. Tag af varmen og rør misopasta i gryden, smag til med soja og fishsauce.

Skær bøfferne i tynde skiver og fordel nudler, oksekød, champignon, spinat, forårsløg og koriander i skåle. Hæld misosuppen over og anret med smilende æg, chiliflager, sesamfrø og lime til at dryppe over.