Mormormad
Mormormad og klassisk dansk mad smager vidunderligt og jeg synes det giver stor værdi at holde fast i de velkendte danske mormorretter og den danske madtradition, samtidig med at man med små variationer kan gøre dem til vores egne.
Jeg elsker at eksperimentere og at lave de klassiske danske retter med et twist af noget nyt, men hvor grundelementet stadig er genkendeligt og skaber dejlige minder og smagsoplevelser fra det klassiske danske køkken.
Her finder du opskrifter på klassisk dansk mad med alt fra frikadeller, stegt flæsk med persillesauce, helstegt kylling, forloren hare og den elskede mormordressing – som bare skal være på sommerens havebord, når der grilles herhjemme. Mange af retterne er blandt mine børns livretter og jeg elsker også de gode klassikere.
ALLE OPSKRIFTER
Krydderfedt
Julefrikadeller
Frikadeller med pandesauce, agurk og kartofler
Brun sauce til flæskesteg
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Grønlangkål
Flæskesteg med sprød svær
Brunede kartofler
Drømmekage
Karrysalat
Boller i Karry
Asparges frikassé
Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat
Vegetar tarteletter med svampe
Fyldte peberfrugter med oksekød
Stegt rødspætte med persillesauce
Wienerschnitzel
Karbonader - krebinetter med ærter og gulerødder
Hakkebøffer med bløde løg
Hønsefrikasse
Brændende Kærlighed
Hakkebøffer i fad
Tarteletter med høns i asparges
Citronfromage



