Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/stegt-flaesk-med-persillesauce/

Stegt flæsk med persillesauce

Ok, stegt flæsk med persillesauce er en ret atypisk ret i vores køkken. Rent faktisk har jeg kun lavet retten denne ene gang – men jeg er sikker på at det nok ikke bliver den sidste. Lad mig bare sige at den vinder på tilbehøret her … Jeg har altid godt kunne lige den stegte flæsk hvis det var tilberedt ordentligt, men tilbehøret, der har jeg altid savnet noget grønt, noget sundt og knasende lækkert.

Jeg fandt noget godt økoflæsk, som jeg stegte i ovnen og tilberedte med persillesauce efter denne opskrift på stegt flæsk med persillesauce.

Så serverede jeg en stor skål frisk sprød grøn salat med friske ærter til. Altsammen serveret med masser af frisk persille til. Lige pludselig blev en for mig ret tung ret til en lækker let sommerret – præcis som jeg foretrækker den, fandt jeg ud af.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
5 kommentarer
 • 26. maj 2011 kl. 12:05

  Det ser i hvert fald lækkert ud! Jeg kan godt lide stegt flæsk og persillesovs, men der skal klart være noget tilbehør til, som letter den ellers tunge ret – vi får det dog mest i vinterhalvåret og altid med råkostsalat til :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  • Ann-Christine skrev:
   26. maj 2011 kl. 21:25

   Jeg kan også godt lide det sådan her, det blev slet ikke spor tungt. Havde også givet den fuld skrue på de grønne salater ;-)

 • Line skrev:
  26. maj 2011 kl. 18:30

  Vi får det stort set heller aldrig, og når vi gør, er det egentlig mest for at tilfredsstille manden ;-) Men din udgave lyder både “let” og indbydende – og ser rigtig dejlig sommerlig ud! Mmmm..!

  • Ann-Christine skrev:
   26. maj 2011 kl. 21:26

   Jeg var faktisk også overrasket over hvor let og sommerligt det blev. Kan godt anbefales :-)

 • Lykke skrev:
  16. december 2018 kl. 12:45

  Mums – jeg elsker stegt flæsk, men har altid syntes at tilbehøret var såååå kedeligt, hvorfor jeg nærmest aldrig spiser det eller bestiller det, for den sags skyld.
  Den her må på madplanen 👍🏼😋