Tatarsauce
Tatarsauce er en af mine absolut favorit dips og kolde saucer.
Den cremede sauce tatare er fyldt af god smag og er virkelig skøn til alt fra den klassiske fish n´chips til andre fisk, skaldyr, pommes frites og den er drøngod som dressing i en fiskeburger.
Den lækre dressing er nem at lave og holder sig glimrende 1-2 dage i køleskabet.
Prøv også: opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Vil du gerne have billede på udskriften?Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Tatarsauce
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad
- 0,50 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk kapers, finthakkede
- 4 cornichoner, finthakkede
- 1 tsk dijon sennep
- 0,50 øko citron, fintrevet skal + saft
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 0,50 håndfuld purløg, finthakket
- salt og friskkværnet peber
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til.
Hold min skærm tændt,mens jeg laver mad












Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ann-Christine
Jeg er selv en madnørd, og ivrig bruger af dine opskrifter, da jeg gang på gang oplever at du rammer den ønskede smag lige i måsen…..både de klassisk danske, Græske, Tyrkiske, Italienske, ja faktisk alt du har kastet dig over er fyldt med kærlighed og faglighed. Og ikke mindst, nul snobberi, bedrevidende og løftede pegefingre.
En opfordring til dig….Kender du til Portugisisk cataplana, mener jeg det hedder. Retter der bliver lavet i en speciel portugisisk gryde/pande. Jeg smagte en cataplana ret med skaldyr og hvid fisk, det bedste seafood jeg nogensinde har fået. Mit ydmyg juleønske til dig er…..undersøg, afprøv og læg dit resultat på din fantastiske hjemmeside.
Kram og stor respekt fra mig til dig.
Mvh.
Kim Thyge Jensen
Hej Kim
hvor er det pænt af dig at skrive det! Mange tusind tak for de flotte ord, jeg er glad for at du har glæde af mine opskrifter.
Det lyder lækkert med den portugisiske cataplana, det har jeg fluks noteret på min ideliste og når jeg kommer frem til noget godt med køkkeneksperimenterne, så deler jeg :)
God fornøjelse med al den lækre madlavning
Kh Ann-Christine
Arbejder på et opholdssted i Jylland, hvor Fish and Chips er en vinder hver gang og de elsker Tatarsaucen, super lækkert.
Hej Dan
Hvor er det dejligt at høre! Det er jeg glad for :)
God weekend
Kh Ann-Christine
Jeg har lavet den et utal af gange og den er et stort hit herhjemme. Men… i dag er den blevet for bitter. Jeg tror, at det er citronen, der er den skyldige. Og sammen med kapers, sennep og cornichoner, så bliver det skarpt med skarpt på.
Har du et bud på, hvordan man kan redde den.. (sukker virkede ikke rigtigt. Smagen blev helt anderledes)
Hej Lisbeth
Hvor er det dejligt at høre I er vilde med den hjemme hos jer! :)
Hvis det er citronen der er skurken i denne portion, så ville jeg nok vælge at spæde op med ekstra cremefraiche, lidt ekstra cornichoner + 1-2 spsk mayo. Så burde det blive mildnet lidt.
Kh Ann-Christine