• Opskrifter
  • Madplan
  • Indkøbsliste
  • Favoritter
  • Råvareoversigt
  • FAQ til opskrifter
Tilmeld Premium Log ind
  • Valdemarsro kogebøger
  • Nyhedsbrev
  • Om Valdemarsro
  • Kontakt
  • Livsstil
  • I haven
  • Boganbefalinger
  • Rejser
  • Opskrifter
    • Opskrifter
    • Opskrifter efter råvarer
    • Madplan
  • Få Premium
  • Madplan
Valdemarsro
  • Mere Valdemarsro
    • Livsstil
    • Rejser
    • Bøger
    • I haven
    • Om Valdemarsro
    • Nyhedsbrev
    • Support Premium
    • Kontakt
  • Kogebøger
  • Log på

Festmad

Hele kogte jomfruhummere
Tomat Bruschetta med fetacreme
Bagt torsk med kapersvinaigrette og grønt
Squashruller med pesto og ricotta med linguine
Spinatvafler med hytteostdip og røget makrel
Blinis med caviar
Risalamande cheesecake
Bagt Mont d'Or
Paella med kylling og chorizo
Paella med rejer og chorizo
Saltbagte kartofler med stenbiderrogn
Mimosa
Bagt ost med sprøde butterdejsstænger
Bouillabaisse
Grillede jomfruhummere
Bellini
Kylling Kiev
Parfait
Panna Cotta med havtorn og lakrids
Daim islagkage
Indbagt mørbrad ala Wellington
Torsk i filodej med pesto og æble
Blåbær cheesecake
Rabarberlikør
‹ Forrige
af 7
Næste ›
Få inspiration til sæsonens opskrifter
Få helt gratis en Valdemarsro mail hver lørdag morgen, med lækker inspiration til madlavningen og nye opskrifter

Samtykke til at modtage nyhedsbrevet kan til enhver tid trækkes tilbage, læs mere her

Valdemarsro
Handelsbetingelser Personoplysninger og cookies Job hos Valdemarsro Kontakt
×
Valdemarsro Premium

Valdemarsro Premium

Log ind for at se din madplan, favoritter, indkøbsliste m.m.

Glemt adgangskode?

Har du ikke Premium? Kig lige her...

Valdemarsro Premium

Valdemarsro Premium

Indtast din email, så sender vi dig et link hvor du kan ændre dit password.

Gå tilbage til login

Har du ikke Premium? Kig lige her...