Grød
Grød er langt mere end havregrød og risengrød, og trenden har udviklet sig de seneste år til igen at inkludere både alverdens dejlige måltider til hele dagen og flere kornsorter, nødder, frø og kerner, som man fx ser i disse forskellige ’ottoer som kan tilberedes på mange flere måder end med de traditionelle risotto ris.
Tidligere havde vi i Danmark tradition for at sætte grød på vores madplan en gang om ugen, dels for at spare lidt på budgettet og dels fordi det er et sundt, nærende og velsmagende måltid.
En ekstra bonus er de gode toppings, som frugt, nødder, bær, sirupper og honning til morgenmåltiderne – og aftensmaden med grønt, ost, urter og krydderier.
Her på denne side vil I finde flere skønne grød opskrifter løbende.
ALLE OPSKRIFTER
				
				Rabarbersuppe med jordbær			
						
				
				
				Grød med gulerødder			
						
				
				
				Havregrød med æg			
						
				
				
				Congee Rissuppe med kylling			
						
				
				
				Bagt havregrød med banan og nødder			
						
				
				
				Blommegrød			
						
				
				
				Rabarbergrød			
						
				
				
				Rugotto med kantareller			
						
				
				
				Skaldyrsrisotto			
						
				
				
				Rødgrød med fløde			
						
				
				
				Æblegrød			
						
				
				
				Æblekompot			
						
				
				
				Øllebrød med jordbær og flødeskum			
						
				
				
				Havregrød			
						
				
				
				Risotto med svampe			
						
				
				
				Risengrød med kanel og smørklat			
						
				
				
				Kokos Chiagrød			
						
				
				
				Boghvedegrød med karameliseret banan			
						
				
				
				Boghvedegrød med pærer og valnødder			
						
				
				
				Krydret morgengrød			
						
				
				
				Køleskabsgrød			
						
				
				
				Bygotto med varmrøget laks			
						
				
				
				Speltotto med ærter og citron			
						
				
				
				Safranrisotto			
					


