Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groen-smoothie/

Grøn Smoothie – min morgenfavorit

Jeg kan rigtig godt lide at starte dagen med en grøn smoothie – og de sidste par måneder har jeg lavet denne grønne start på dagen på præcis samme måde hver morgen. Jeg har nemlig fundet frem til en lækker opskrift, som smager virkelig lækkert, helt som vi allerbedst kan lide den og som tilmed også er et hit hos mine børn – og I var mange der spurgte til opskriften forleden dag.

Det er en dejlig grøn start på dagen med sådan en nem sag, sammen med en kop god kaffe (læs mere om hvilken kaffe, vi drikker nu længere nede i indlægget), et blødkogt æg + en lækker grød, en bolle eller lign, hvis sulten er stor – og så kan jeg fint holde mig mæt frem til frokost.

PT5Mter

Grøn smoothie

4 glas    5 minutter
4 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Kom først bananerne og dernæst alle ingredienserne i en blender, hæld vand på, så det dækker. Jeg kommer vand i til max-markeringen på min blender som kan rumme 1500 ml, det giver en perfekt konsistens.

Blend i 3-4 minutter til konsistensen er helt ensartet og cremet.

Hæld i glas og beholdere.

Opbevaring og holdbarhed
Smoothien kan opbevares på køl og kan fint holde sig frisk, velsmagende og lækker i 24 timer. Efter opbevaringen omrøres eller rystes den, før den drikkes.