Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-kirsebaersauce/

Kirsebærsauce

Kirsebærsauce til en god hjemmelavet, vaniljeprikket cremet og fyldig hjemmelavet risalamande  – det er i mine øjne en af julens allerdejligste yndlingsdesserter.

Af samme grund laver jeg altid rigeligt, så der også er en portion eller to til dagen efter juleaften.

Jeg har ikke sparet på de gode sager i min hjemmelavede kirsebærsauce.
-og det er lige præcis det, der gør den forrygende, for den er fyldt med god kirsebærvin, portvin og masser af velsmag.

En fyldig smag som passer perfekt til den milde risalamande.

PT30Mter

Kirsebærsauce

6 pers.    30 minutter
6 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud, fordel dem i rørsukker og kom derefter rørsukker med vanilje, vand, portvin, appelsinsaft og kirsebærvin i en gryde.

Kog det op og lad det simre i nogle minutter, hvorefter kirsebær kommes i gryden.

Kog op igen og lad det simre i 1o minutter.

Rør lidt majsstivelse i koldt vand og kom en smule i af gangen, indtil kirsebærsaucen tykner let.

Tag af varmen og så er den klar til servering sammen med risalamande.

Kirsebærsaucen kan fint tilberedes dagen før servering, så sættes den blot på køl og lunes lige inden servering.

valdemarsro youtube

Se med i videoen her, hvor jeg laver opskriften >>