Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hoisin-nudler-med-groent-og-aeg/ Aftensmad Asiatisk, Efterår, Forår, Sommer, Vegetar, Vinter

Hoisin nudler med grønt og æg

Nem aftensmad på under 30 minutter med denne opskrift på Hoisin nudler med grønt og æg.

Det er en dejlig ret, som smager drøngodt og er lynhurtig at bikse sammen. Start med at røre hoisinsaucen sammen. Gør grøntsagerne klar i en skål og lynkog nudlerne. Derefter tager det ingen tid at lynstege retten på en stor pande – så resultatet er en forrygende varm ret, der er både hurtig og budgetvenlig.

Prøv også: opskrift på sushi salat >>

PT25MPT25M4

Hoisin nudler med grønt og æg

Tid i alt25 min.
Arbejdstid25 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Hoisinmarinade
  • 5 spsk hoisin sauce
  • 1 spsk soja
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk sriracha chilisauce
  • 1 lime, saften herfra
  • 2 spsk sesamolie
  • Derudover
  • 2 gulerod, halveret og i skiver
  • 400 g spidskål, fintsnittet
  • 1 broccoli, i buketter
  • 250 g nudler
  • 4 æg
  • 4 spsk olivenolie
  • Til servering
  • 1 tsk chiliflager
  • 20 g sesamfrø
  • 1 håndfuld frisk koriander
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Bland ingredienserne til hoisinmarinaden sammen til en sauce.

Kog nudlerne i 1 minut kortere end der står anvist på emballagen. Hæld vandet fra nudlerne og hæld straks iskoldt vand over nudlerne, så de ikke klistrer sammen.

Steg gulerødder, spidskål og broccoli på en pande i lidt olie i 2 minutter ved middelhøj varme. Kom nudlerne på panden og kom hoisinmarinaden over. Vend det godt sammen og skrue ned på lav varme.

Varm imens olie op på en pande. Slå æg ud på panden til spejlæg og steg dem ved høj varme, så de bliver knasende sprøde i kanten, men blommen stadig flydende. Anret nudlerne i skåle med spejlæg på og drys med sesam, chiliflager og koriander.