Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingedeller-spidskaalswraps/

Saftige kyllingedeller i spidskålswraps

Her får I opskriften på de lækre og saftige kyllingedeller vi lavede i søndags, og som vi spiste i en lækker sprød spidskålswrap med grønt, urtedressing og spirer i.

Det er lidt af en favorit med sådanne kålwraps!

Spidskålswraps er nok noget af det der oftest serveres hjemme hos os. Mindst en gang ugentligt er der spidskålswraps af en eller anden slags på menuen – oftest er det vores ‘to go’ når vi er knap på tid eller ikke lige har fået planlagt indkøb, menu og den slags ordentlig.

Prøv også: min bedste opskrift på frikadeller >>

PT40M

Spidskålswrap med kyllingedeller

Tid i alt40 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g hakket kylling
  • 1 æg
  • 0,50 dl havregryn, finvalset
  • 0,50 squash, groftrevet
  • 1 æble, groftrevet
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1 spsk soltørrede tomater, finthakkede
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 tsk salt
  • Til servering
  • 1 spidskål, 2 blade pr. person
  • 75 g feldsalat
  • 0,50 agurk, i tern
  • 1 rødløg, i tynde halve ringe
  • 1 håndfuld krydderurter
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 håndfuld frisk dild, finthakket
  • 0,50 tsk dijon sennep
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør ingredienserne til farsen godt sammen i en skål og sæt den på køl i en halv times tid. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i olie og smør i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Du kan også bage frikadellerne i ovnen. Pensl dem med lidt olie og vend dem flere gange undervejs. De skal have ca. 20 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft.

Fyld spidskålsbladene med salat, kyllingefrikadeller, agurk og grønt. Dryp til sidst med dilddressing.