Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/baked-beans-opskrift/

Baked Beans

De rygende varme baked beans er så lækre til den luksuriøse english breakfast – server dem med scrambled eggs, brød, en salat og måske et lille sød anretning til at slutte af på.

Baked beans kan også spises til aftensmad, med en grov kålsalat som tilbehør. Eller prøv at komme dem i taco/tortilla med creme fraiche, ost, tomat og salat.

Baked beans er jo en lidt tung ret, og er virkelig helt perfekt til et morgenbord med den helt store herremenu, men det skal ikke afholde mig for at holde af retten – for den smager ualmindelig fantastisk i små portioner og med godt tilbehør til.

Næste gang der skal baked beans på menuen herhjemme, så ryger de i en gang tortillas pandekager – for baked beans er nemlig også forrygende til andre måltider end morgenmad – og da portionen her er ret stor, så kan det anbefales at fryse en del af den færdige ret ned. Så er der tilbehør til flere morgener og aftensmåltider.

PT3H

Baked beans

8 pers.    3 timer
8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
3 timer
Fremgangsmåde

Sauter løg og hvidløg i en gryde med smør til løgene er klare og bløde.

Tilsæt paprika, spidskommen og røget paprika, rør rundt og tilsæt bønner, farin, tomatpure, hakkede tomater, æbleeddike, boullion, chili, sennep, og worchestershiresauce.

Rør godt rundt, læg låg på og lad det simre i 30 minutter.

Smag til med salt og peber. Det skal ikke være for salt, da der også kommer bacon på senere.

Kom saucen i et smurt ovnfast fad.

Dæk hele fadet med bacon og bag det i en forvarmet ovn ved 165 grader varmluft i en time.