Brunsviger
Den perfekte brunsviger ♡
Jeg serverede min lækre brunsviger, som er en skøn snasket sag til vores gæster sidste søndag og den blev nydt med største fornøjelse.
Den er også helt vildt lækker! Med perfekt mængde snask. En kagedej der smager virkelig godt, blød og uimodståelig og med en remonce som bliver helt karamel lækker i kanterne og ovenpå. Jeg har finpudset og justeret til over mange år – og nu er den i hus; min bedste opskrift på brunsviger.
Prøv også: min bedste opskrift på banankage >>
Arbejdstid 45 min.
Antal 6 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Brunsviger
- Kagedejen
- 20 g gær
- 1 dl mælk, stuetempereret
- 40 g smør
- 1 æg
- 40 g sukker
- 0,50 tsk salt
- 1 knivspids stødt kardemomme
- 250 g hvedemel
- Fyld
- 150 g brun farin
- 150 g smør, stuetempereret
- 1 tsk stødt kanel
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør gæren ud i en skål med mælk. Smelt smørret ved lav varme og tilsæt det sammen med æg, sukker, salt, kardemomme og mel. Rør dejen sammen, til den er smidig, lækker og blød.
Læg bagepapir i bunden af en springform på 24 cm i diameter, smør siderne med smør og kom dejen i. Dæk den til med et rent klæde og lad den hæve i 1 time på køkkenbordet.
Fyld
Smelt langsomt smør, brun farin og kanel i en gryde ved lav varme under omrøring. Rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det køle af til stuetemperatur og rør det godt igennem igen.
Lav dybe huller i den hævede dej med fingrene og fordel fyldet i hullerne.
Bag brunsvigeren i en forvarmet ovn i 25-30 minutter ved 175 grader varmluft.
Altså, så blev februar lige endnu mere fabelagtig! Jeg havde faktisk bare tænkt at tø et par af verdens bedste kanelsnegle op idag, men så så jeg denne opskrift. Og når nu et af mine nytårsforsætter var at lære at bage brunsviger, så kastede jeg mig ud i det. Så nu har denne eksil-fynbo bagt sin første brunsviger nogensinde. Og den blev god – selv med kanel ;-) Vi blev enige om at kalde den “århusianer-brunsviger” når nu der er dette fremmede krydderi i ;-P
Århh, hvor er det dejligt at høre ♡ jeg er helt med på at vi kalder den en århusianer-brunsviger ;)
Tusind tak for din søde tilbagemelding på min opskrift
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Jeg skal bage den på fredag når min jyde far kommer på besøg.
Brunsviger! Den overgår alle kager for mit vedkommende! Det er fødselsdagskagen! Den er duften i bageriet! Og så er den nem at lave med få ingredienser og bare lækker! – Når fordelingen er så god som i din opskrift, at der er godt med brød og godt med fyld!
Tusind tak, søde mutti ♡
Sikken nogen super lækre billeder! Snasket på den helt rigtige skønne måde. Jeg har heller ikke kanel i min almindelige brunsviger men nogen gange i den jeg laver med æble. Det passer bare så lækkert sammen.
Mange tak :)
Kh AC
Hej Ann-Christine
Jeg er stor fan af dine opskrifter, som jeg ofte bruger.
Jeg har lige bagt denne Brunsviger, wow den blev så god.
Kh Ditte
Hvor er det dejligt at høre, Ditte ♡
Tusind tak for din søde hilsen
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Kan man bruge tørgær??, jeg kan ikke købe alm. gær, hvor jeg bor i USA
Ja, det kan du sagtens gøre. Tørgær skal blot blandes i melet og ellers følges opskriften som anvist.
God fornøjelse
Kh AC
Første gang jeg bager brunsviger. Min mand er Englænder og brunsviger er hans ynglingskage. Fantastisk opskrift!
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen♡
Kh Ann-Christine
Fantastisk opskrift.
Jeg har dog en lille tilføjelse til fyldet.
Jeg tager ca. 50 gram brun farin og blander det grundigt med en spsk mel.
Når det flydende fyld er hældt på kagen, drysser jeg melblandingen i et jævnt lag ovenpå.
Dette giver et tyndt sprødt og lækkert lag.
Tak for tippet, det lyder også rigtig dejligt ♡
Hej!
Wow den lyder god. Den må jeg bage til fødselsdag på fredag. Kan man bage kagen eks. idag og fryse den til fredag morgen?
Tak for super gode opskrifter :)
Nej, det tror jeg desværre ikke. En brunsviger skal serveres frisk og nybagt, gerne max 3-4 timer efter den er kommet ud af ovnen. Ellers bliver den virkelig tør og kedelig.
Jeg har nogle ideer her til kager som derimod holder sig fint friske og lækre 1-2 dage efter de er bagt.
Måske lyder det skørt, men jeg har med held lavet brunsviger som langtidshævet. Har lavet dej med fyld på, klar aftenen før og sat den køligt til næste morgen. Selvfølgelig med mindre mængde gær. På den måde havde vi friskbagt brunsviger til morgensang til vores sølvbryllup. Står faktisk lige og skal igang med 2 bradepanderfuld her om lidt, så 6.b kan få frisk brunsviger på kanoturen i morgen formiddag.
Slet ikke skørt :) Jeg har også selv koldhævet dejen indimellem, det bliver også virkelig godt.
Sikke en heldig klasse, det var da en skøn forkælelse med både kanotur og brunsviger :)
Hej Ann-Christine :)
Jeg vil gerne lave kagen her til min fødselsdag, som skal holdes på fredag. Jeg får gæster om eftermiddagen, og skal selv arbejde inden, så hvor meget gær skal jeg mon putte i, hvis jeg laver dejen aftenen før, og sætter den på køl? – jeg vil lave dobbeltportion, så den passer til en bradepande. – eller skal jeg så måske gange med 3?
Jeg håber, at du kan hjælpe med et svar :) Måske det slet ikke kan lade sig gøre?
Venlig hilsen Solvejg
Jeg tror fint du kan koldhæve dejen, med 3 gange portionen og blot 25 g gær i alt.
Tag endelig kagen ud af køleskab en time inden den skal i ovnen, så den lige kan hæve og tempere inden bagning.
God fornøjelse
Kh AC
Jeg har tidligere bagt denne brunsviger – virkelig lækker! Jeg vil gerne lave den til fødselsdagsgæster på søndag, men kan man mon uden videre gange den en 2-3 gange op, så den passer i en bradepande? Jeg tænker, at man måske skal være lidt forsigtig med gæret? ?
Vh Stine – som ikke er den store bager ?
Ja, du kan sagtens gange den op, hvis du ganger den med 3, så vil jeg anbefale blot at gange gær med knap 2 og bruge 40 gram.
God fornøjelse
Kh AC
Den er så god! Har lavet den med stor succes to gange nu og ja, man skal være forsigtig med kanel, men lidt er godt! Ligesom kardemomme bare giver dejen en ekstra hyggelig smag :)
Hej Ann-Christine
Så er det brunsviger tid igen, og din opskrift er vi blevet mega fan af, det er bare den bedste.
Stort tak for alle dine fantastiske opskrifter
Det er jeg rigtig glad for at høre, mange tak for din søde hilsen ♡
Kh AC
Nu har jeg bagt brunsviger et par gange før, men din opskrift er bare super lækker og nem at lave. Selvom jeg er fynbo og der normalt ikke er kanel i en brunsviger, er din version rigtig god og smager skønt. Har lige bagt den igen. Tak for dine lækre opskrifter, sætter pris på din blog og alle dine gode opskrifter
Hvor er det en skøn hilsen at få, tusind tak for det ♡
Rigtig dejlig aften til dig
Kh AC
Hej A-C
Som ægte indfødt Fynbo holder jeg (selvfølgelig) rigtigt meget af brunsviger. Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige opskrifter – ind imellem med svingende resultat. Og nu har jeg så et par gange prøvet din opskrift her fra siden, og jeg må faktisk give dig ret. Det er (tæt på) den perfekte brunsviger, – så tak for den. Og vedr. kanel, så er det vel en smagssag. Lidt er ok – men må ikke overtage smagen.
PS: Jeg har prøvet af bruge Ølands hvedemel i stedet for alm. hvede. Jeg synes det gi’r selve brødet lidt mere smag og karakter (og så ser den “sundere” ud – som om!
Det var da den skønneste kompliment til min brunsviger, tusind tak for det! :)
– og godt tip med ølandshveden, det holder jeg også meget af at bruge i kager, da det giver en virkelig god smag og krumme.
God weekend
Kh AC
Vi lavede den på grillen forrige lørdag, mmmm hvor er den go’!!!
Hvor lyder det hyggeligt med brunsviger på grill :)
Tak for din fine tilbagemelding på opskriften.
Enten med fingrene eller med skaftet af en grydeske.
Det du kan lave hullerne igen lige inden den ryger i ovnen, så holder de ekstra fint. :)
Kan man mon lave dejen og remoncen dagen før, og så bage den om morgenen inden den skal serveres? ?
Hej,
Hvad mener du med at lave kagen og lade den koldhæve i bradepanden på køl? Skal jeg røre dejen sammen, komme den over på en bradepande, lade den hæve i en time og så i køleren med den?
Og det samme med remoncen? Skal jeg bare følge opskriften? Lade den ramme stuetemperatur og så i køleren med den? Og så tage den ud dagen efter og lade den få stuetemperatur igen?
På forhånd tak 😊
Ja, se evt min opskrift på koldhævet brunsviger her :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Dejen kan fint koldhæve og remoncen kan også laves dagen før, måske du evt kan lave kagen og lade den koldhæve i bradepanden på køl? Så kan det fint fungere :)
Hej ? Jeg har nu bagt denne brunsviger tre gange, og det bliver godt hver gang, men.. Kardemomme er kun nævnt i indgredienslisten.. Jeg har selvfølgelig putter det i dejen alligevel, men måske du vil rette det, så det også bliver nævnt under fremgangsmåde ?
Det er fluks rettet til! Tak for at gøre mig opmærksom på det ♡
– og mange tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for at høre.
Kh AC
Har bagt brunsviger i dag efter din opskrift og den blev virkelig lækker (selv om den afviger meget fra min sædvanlige opskrift, både i fremgangsmåde og resultat ;-)). Det er bestemt ikke sidste gang, at denne kage kommer på bordet til eftermiddagskaffen!
Hvor er det dejligt at høre, tak for din søde hilsen
Kh AC
Skal fyldet mon stå i køleskabet, når jeg laver den version hvor dejen koldhæver i formen natten over?
Tak for mange dejlige opskrifter og den nye kogebog, som er en kæmpefavorit(og så som julegave tror jeg)
Hej Tia,
Det kan det godt, men det bliver ret hårdt igen, så tag det endelig ud en times tid før – eller blot stil det lidt køligt ved 10-12 grader hvis du har mulighed for det
Tusidn tak for din søde hilsen, det er jeg virkelig glad for at høre ♡
Kh AC
Hej Ann-Christine
Tak for en skøn hjemmeside, som bliver brugt flittigt herhjemme. Mangler vi en opskrift eller lidt inspiration kan det altid findes her :-)
Hvis man skal koldhæve dejen, kan man så godt gøre det i røreskålen og først hælde den i formen når den tages ud til efterhævning? Eller vil det “punktere” den for meget?
Hej Pernille
Jeg ville lade den koldhæve i formen og tage formen ud 1-2 timer før den skal bages, så den når stuetemperatur først.
God fornøjelse og mange tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre :)
Kh AC
Haha nu hvor jeg rent faktisk har prøvet at lave dejen forstår jeg bedre hvorfor man ikke bare kan hæve den i røreskålen :-) den var var noget mindre dejagtig end jeg havde forestillet mig. Jeg er helt ny udi bagningen af brunsviger og tænkte den var lidt ligesom brøddej. Nåja så lærte jeg noget nyt og den ligger nu og hæver derovre mens duften af fyldet breder sig. Vi glæder os!
Det er den bedste brunsviger jeg har smagt. Perfekt afstemt mellem fyld og kagebund. Jeg serverede den lun, det kan jeg varmt anbefale.
Hvor er det skønt at høre!
Tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Kære Valdemarsro
Har brugt mange af jeres gode opskrifter. Venter lige nu på min Brunsvigerdej hæver. Tusind tak for jeres dejlige brugervenlige opskrifter. Man kan altid finde en god ide.
Kære Jette
Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre!
Rigtig skøn dag
Kh AC
Den mest fantastiske brunsviger jeg nogensinde har smagt, og det var samme respons fra dem, jeg serverede den for – tusind tak for en lækker lækker opskrift på en fremragende brunsviger :D
Af hjertet tak, Kirsten :)
Kære Kirsten
Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Det er jeg rigtig glad for
Kh Ann-Christine
Hej, tusind tak for dine mange skønne opskrifter, jeg bruger altid denne side til at finde de absolut bedste opskrifter på lækkert mad og bagværk.
Mit spørgsmål er om man kan lave brunsviger uden brun farin og bruge brunt sukker i stedet, da jeg er i udlandet er det desværre umugeligt for mig at finde brun farin.
Tak på forhånd og god dag :)
Hej Kathrine
Tusind tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre!
Brun farin er lavet af sukker blandet med rørsukkersirup, så jeg tror sådan set fint du kan have succes med et hjemmebrygget miks 50/50 mellem alm sukker eller rørsukker og en god mørk sirup.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine.
den er god
Mange tak :)
kære AC , jeg er altid meega glad for dine opskrifter vender altid tilbage til dig , men nu har jeg et spørgsmål om du kender cremetærter altså Pastis de nata . dem er jeg interesseret i hvis du ku hjælpe mig . På forhånd tak kirsten ;-D
Hej Kirsten,
Tusind tak for din søde hilsen.
Dem kender jeg ikke – men det lyder da vildt lækkert!
Kh AC
Super lækker brunsviger, – herligt med kardemommen:)
Fantastisk skøn brunsviger. Bedste jeg har smagt.
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen
Kh AC
Fantastisk Brunsviger! 🤗 Min mand som er fynbo med stort F siger det er den bedste hjemmelavede brunsviger han har smagt!! Tak for en super lækker opskrift.
Sikke en skøn hilsen, det er jeg rigtig glad for I synes ♡
Rigtig glædelig jul
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Hej Ann-Christine,
Tak for mange gode opskrifter i tidens løb😊 nu er der snart fødselsdag og det betyder brunsviger. Jeg kunne ligesom mange andre godt tænke mig at koldhæve dejen eller hele kagen og kan læse at der er skrevet en del om det. Måske koldhævning versionen snart fortjener en seperat opskrift?😃 mvh Birgitte
Ja, det må jeg lave!
Mange tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med den :)
Kh Ann-Christine
Hej! Er det saltet eller usaltet smør der skal i?
jeg bruger altid økologisk saltet smør i alle mine opskrifter, medmindre andet specifikt fremgår :)
Kh AC
Hej! :) Tak for mange gode opskrifter.
Laver du dej eller fyld først? Jeg er i tvivl om, hvor længe du lader fyldet køle af, før det kommer på kagen.
Hej Maria,
Tak for din søde hilsen. Jeg laver fyldet først og dejen derefter, så passer det med at det er stuetempereret og samme temperatur som dejen, når det skal på (eller at fyldet er køligere end dejen, det må det også gerne være.)
God fornøjelse
Kh AC
Står nu og hæver. Forsøger med Shcar glutenfri mel… fortsættelse følger… 🙂
Jeg har experimenteret en del med brunsviger og vil tilslutte mig dem der putter en lille smule sirup i fyldet.
Derudover bruger jeg Muscavado sukker istedet for farin. Giver en dybere mere krydret snask og jeg kommer også en lille smule rom i.
Og enig med de andre der siger max 3-4 cm dejhøjde.
Brunsviger kaldes også (fra de fynboer jeg kender) “Fynsk lotteri” fordi man aldrig ved hvor dyb snask man får før ens stykke er skåret :)
Det er den bedste brunsviger jeg nogensinde har smagt 🤤
Åh, hvor dejligt! Det er jeg sørme glad for
Kh Ann-Christine
Født på Fyn, men opvokset i Jylland. Familien og jeg elsker denne fynske kage. Din opskrift er lækker og nem at lave og smager kanongodt.
mange skønne sommerhilsener Kirsten
Hvor er det skønt at høre ♡ Mange tak for din søde hilsen og rigtig dejlig sommer til dig og din familie
Kh Ann-Christine
Har prøvet at bage brunsviger og dette er den bedste opskrift til brunsviger jeg kender. Men er det muligt at pynte med glasur?
Årh hvor dejligt! – jeg synes også den er SÅ lækker!
Du kan sagtens pynte den med glasur (og med slik og flødeskum, hvis det fx er til en fødselsdag)
God fornøjelse
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Kære Ann-Christine
Af hjertet tak for en super brunsviger opskrift. Dine opskrifter er altid en succes.
Jeg skulle lave min første brunsviger igår aftes til fødselsdag for 12 gæster og jeg var oprigtig nervøs -for brunsviger er jo en religion og jeg har minus erfaring med at bage denne kage.
Det var min bonusdatter eneste ønske til kage så jeg hoppede ind på din side – du svigter aldrig.
Den var en meget glad bonusdatter og de 12 gæster var så glade og den blev rost til skyerne :-)
Stor tak til dig.
Psst… Fik jeg sagt, at hele kagen blev spist ? :)
Kærligst
Vibeke Silke
Kære Vibeke Silke
Årh, hvor dejligt! Det er jeg virkelig glad for at høre, tusind tak for din søde hilsen og super skønne tilbagemelding på opskriften
Det lyder som en dejlig fødselsdag og du må hilse og ønske tillykke fra mig ♡
Kh Ann-Christine
Den er super go, har lavet den mange gange efterhånden.
Kan man lave den uden form, eller vil den ikk hæve op i tykkelsen da? Ska lave kagedame til en 50års på fredag
Hej Ole
Den kan fint laves til kagedame, og ellers kan du også bruge denne opskrift: https://www.valdemarsro.dk/brunsviger-kagemand/ den er tilpasset i størrelsen til en fin kagedame.
Rigtig god fornøjelse og mange tak for din hilsen
God weekend
Kh Ann-Christine
Tak for endnu en dejlig opskrift det er altid sikkert at søge opskrifter hos dig
Skal dejen trykkes ud i formen? Eller rulles?
Den skal blot trykkes ud i formen.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine. Din opskrift er absolut den bedste! og jeg får altid god credit. Jeg skal dele ud i skolen i morgen, og selvfølgelig skal jeg bage din brunsviger. Spørgesmålet er, at jeg ikke ved om jeg skal bage den i aften, eller om jeg skal have lave dejen i aften, og så bage den i morgen tidlig? Jeg håber at du kan hjælpe mig. God søndag. Mvh Astrid Due.
Hej Astrid
Tusind tak for din søde hilsen :)
Jeg ville lave dejen om aftenen og bage den om morgenen, da brunsviger hurtigt bliver tør og kedelig og helst skal spises inden for få timer efter den er bagt.
Kh Ann-Christine
Et halvt brev kagecreme i remoncen, og så har du den ægte fynske version.
Hejj.
Hva er temp og bagetiden på ovnen?? , hvis du skal bage den på alm ovn.
Da min VL på ovnen ikk virker :/
Ellers lyder Kagen enkelt og ligetil :)
Hej Annelise
Jeg har skrevet om varmluft vs alm ovn her: https://www.valdemarsro.dk/ofte-stillede-spoergsmaal-til-valdemarsro-opskrifter/
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Har nu bagt denne opskrift flere gange, og den falder altid i meget god jord.
Så selv i Tel Aviv hvor jeg bor og arbejder på Cafe, bliver din opskrift brugt og nydt.
Ej, hvor er det dejligt at høre! Det er jeg glad for.
mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hejsa… hvis jeg vil koldhæve denne lækre brunsviger, hvor meget gær bruger du og kommer du fyldet i…. Tak for mange dejlige opskrifter.
Jeg har en opskrift på koldhævet brunsviger her
Kh Ann-Christine
Hej❣ SÅ fik jeg bagt din brunsviger og HOLD nu op, hvor den ér lækker. Jeg har ikke bagt brunsviger i flere år og min var altid med rosiner, og kagen var mere som et brød (?) lidt tun i det, men vi elskede den … men NU har jeg fået en ny SÅ let og lækker … tak for den 🥰
Så dejligt at høre det er et hit hos dig!
Mange tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Jeg bor i udlandet og har lidt svært ved at skaffe puddersukker. Kan det erstattes af rørsukker med lidt sirup i og hvis ja, hvad er forholdet så?
Det er da et forsøg værd. Jeg vil nok forsøge med 50/50 og gerne bruge en mørk sirup
Håber det bliver godt :)
Kh Ann-Christine
Fantastisk kage! Der er dog dele af min kage, der bliver meget karamelliseret, der hvor meget fyld samles (altså lidt hård/meget chewy), og det er tydeligt at se på min kage (kan ikke se det på din). Hvad mon det skyldes? I en “futsko”/smørkage fra bageren samles fyldet jo også, og der er det jo blødt, så det er vel ikke fordi, der samler sig for store klumper. Mon jeg giver fyldet for lang tid i gryden, kagen for lang tid i ovnen, eller har du et godt bud? Har prøvet to gange nu, det samme sker 😊
Hej Ditte
jeg tror det må være i gryden den får lidt for længe. Men egentlig synes jeg ikke selv det gør noget af en del af fyldet karamellisere lidt og bliver sprødt og chewy, det er helt sikkert en smagsag, men prøv evt at give den lidt kortere tid i gryden næste gang :)
Kh Ann-Christine
Hej,
Jeg vil lige kommentere på hvordan du får frisk brunsviger efter frysning og ikke kan smage forskel:
Når du ikke kan spiser mere af din Brunsviger så skær den i portionsstykker og pak hver stykke (eller 2) i flade staniolpakker og frys dem.
Når du vil have frisk Brunsviger, tager du en pakke (eller flere) ud og kommer i en 180 grader allerede varm ovn i ca 10-15 min.
Tag den ud og spis den lun.
På denne måde kan du ikke smage forskel på den og den friskbagte lune.
Ps. Jeg gør det samme med alt bag også halve og hele franskbrød.
Smart trick! Tak for at dele, det er sødt af dig :)
Kh Ann-Christine
Har brugt din opskrift tit, stor glæde for kæreste og resten af familien men aldrig bidt mærke i at den helst skal nydes samme dag den bages. Og bed først mærke idet efter jeg havde rullet dejen ud. så det jeg har gjort, r at smide bræddepanden i køleskabet, fyldet er stadig i en gryde for sig selv . Håber så, at når jeg bager den færdig imorgen tidlig, at det blir en succes.
Farligt at prale med ens brunsviger kunnen i kollegaers påhør.
Hej Dan
Mange tak for din fine hilsen, jeg hepper på at den bliver drøngod, og kollegaerne imponerede :)
Rigtig god weekend
Kh Ann-Christine
Hej!
Jeg skal bage til en del mennesker, og vil derfor gerne bage den i en bradepande. Tror du godt at man kan doble portionen op og bage den i en bradepande, uden problemer?
Hej Emilie
jeg har lavet en beregner her, så kan du nemt beregne hvor meget du skal bruge til din form: https://www.valdemarsro.dk/beregning-fra-en-bageform-til-en-anden-bageform/ Det går fint at runde lidt op :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej
Vi lagde bagepapir i bunden, og satte formen rundt om. Det betød så, at der løb væske ned i bunden af ovnen. Hmm.. kunne man ikke bare komme bagepapir i hele formen så man undgik dette? Eller er vores form i stykker?
Elsker ellers dine opskrifter og laver dem ofte :-)
Bh Anne Sofie
Hej Anne Sofie
Mange tak for din søde hilsen :)
jeg synes det virker fint at sætte formen omkring bunden med bagepapiret klemt fast, – jeg oplever ikke det løber ud. Hvis det gør, så er kan det være bunden ikke sluttet helt tæt, det behøver ikke være fordi at formen er i stykker, men så er det endelig bare at lægge bagepapiret i formen, eller bage kagen i et ovnfastfad med bagepapir, så går det glimrende.
Kh Ann-Christine
Hej
INTET med opskriften at gøre
Med den nye print udgave så forsvinder der lige 3 linjer i opskriften, så da jeg udskrev denne manglede smør, sukker og æg samt de 3 linjer i fremgangsmåden.
måske ikke det fedeste tiltag.
er helt med på at der skal gøres noget for det ellers meget lækre arbejde og de fantastiske opskrifter du ligger op
Hej Michael
Fint du skriver og det lyder mærkeligt. Jeg kan ikke genskabe problemet her hos mig, så måske kan det være en browser eller printerindstilling der går galt.
Vil du evt prøve at sende en mail til mail@valdemarsro.dk med nærmere info om hvilken browser du bruger og om det er mobil eller desktop + et skærmbillede af printet, så hjælper Martin lige med at finde ud af om det er en indstilling hos dig der kan løses eller om vi skal have set på det herfra :)
Kh Ann-Christine